Marţi, 20 aprilie 2021 - 7:46:58
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Spitalul din Urlaţi se redeschide oficial


13 ianuarie 2014

După mai bine de un an de aşteptare, Spitalul din Urlaţi îşi va redeschide porţile. Începând cu această săptămână, pe durata a 30 de zile, au demarat recrutările de personal pentru angajări la Spitalul Orăşenesc Urlaţi, unitate medicală închisă  prin decizia guvernului Emil Boc la  1 aprilie 2011.

Ministerul Sănătăţii a aprobat săptămâna trecută pentru Spitalul Orăşenesc Urlaţi deblocarea a 59 de posturi constând în:  10 posturi de medici, 25 de posturi pentru asistenţi medicali, 14 posturi pentru personal medical, 2 posturi pentru alt personal sanitar, 4 posturi TESA,  4 muncitori deservire.

„Redeschiderea Spitalului Orăşenesc Urlaţi a fost una dintre promisiunile făcute de noi, liberalii, în campania electorală din 2012. În acest context, îi menţionez în mod special pe domnii Marian Măchiţescu, ca reprezentant al administraţiei locale şi Ion Luchian, ca preşedinte al Comisiei de Sănătate a Senatului, doi dintre liberalii ale căror demersuri, aproape zilnice, au făcut posibilă redeschiderea Spitalului. Spitalul Municipal Urlaţi este prima unitate sanitară din Prahova redeschisă în sistem public, după decizia inconştientă luată de guvenul Emil Boc la 1 aprilie 2011. De asemenea, vreau să subliniez faptul că acest gest, care poate părea nesemnificativ pentru unii, garantează accesul la servicii medicale de calitate pentru câteva zeci de mii de locuitori ai uneia dintre cele mai defavorizate zone ale judeţului“, a declarat Mircea Roşca, preşedintele PNL Prahova.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating
(292 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Clinica Roua

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2021
Autentificare
stiriactuale.ro