Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 3:18:18
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ziua Toleranţei, la Ploieşti


16 noiembrie 2012

Asociaţia pentru Iniţiativă şi Dezvoltare Continuă în parteneriat cu Şcoala Sfânta Vineri Ploieşti, a organizat, astăzi, evenimentul “ReCompunem toleranţa”.

Organizat cu ocazia Zilei Internaţionale a Toleranţei, manifestarea a debutat cu o dezbatere pe tema toleranţei şi a atitudinii tolerante. Coordonatorii proiectului, reprezentanţii AIDC, au organizat un inedit exerciţiu în au fost angrenaţi peste 40 de tineri.

Finalul a aparţinut unei competiţii între patru echipe de tineri pentru completarea unor jocuri de puzzle, în care au fost compuse patru imagini edificatoare pentru definirea toleranţei.

Asociaţia pentru Iniţiativă şi Dezvoltare Continuă (A.I.D.C.) are ca misiune dezvoltarea serviciilor de calitate şi a mecanismelor de soluţionare a problemelor pentru a pune în valoare, a promova şi a susţine potenţialul uman din cele mai diversificate contexte şi etape de viaţă. Până în prezent AIDeCe a demarat proiectul de înfiinţare a unui centru de resurse pentru tineri în Ploieşti şi a unui program de îngrijire a bătrânilor la domiciliu.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro