Marţi, 23 aprilie 2024 - 8:30:27
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Soţul fostei şefe a CAS Prahova este cel de al doilea român mort în Algeria


20 ianuarie 2013

Cel de al doilea ploieştean decedat în conflictul armat din Algeria era soţul Oanei Bucur, fosta şefă a CAS Prahova, în prezent auditor la Curtea de Conturi Prahova.

Mihai Marius Bucur, avea 31 de ani, era angajatul companiei Pure World Energy şi avea doi copii - un băiat elev şi o fetiţă de doi ani.

Iniţial, soţia bărbatului a fost informată că starea lui Mihail Bucur este bună, că acesta este rănit la o mână şi că este în afara oricărui pericol. Ulterior, femeia a fost anunţată oficial că soţul ei a murit în spital, au declarat surse apropiate familiei pentru Mediafax.

Duminică după-amiază, MAE a confirmat decesul celui de-al doilea român. Potrivit informaţiilor furnizate de Robert Cazanciuc, secretar general în MAE, bărbatul a murit în spital, unde a fost internat cu multiple răni.

Un psiholog şi un echipaj SMURD au mers la locuinţa soţiei românului, pentru a-i acorda acesteia consiliere şi suport psihologic.

 

Echipa Stiri Actuale este alături de familiile celor doi prahoveni dispăruţi în coşmarul din Algeria. Anunţăm pe această cale că, pentru a nu afecta copiii şi aşa traumatizaţi de dispariţia prematură a taţilor, nu vom publica nicio fotografie cu cei dispăruţi.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 22 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro