Închideți
Sedinta FOTO GRATUITA pentru copilul tau
Duminică, 27 mai 2018 - 2:53:02
EUR
EURO = 4.6292 RON
Moneda euro a crescut
USD
USD = 3.9502 RON
Dolarul american a crescut
rss
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Cele mai bune licee din Bucureşti. 9 instituţii de TOP cu medii uriaşe la admitere


16 mai 2017

Cele mai bune licee din Bucureşti, unde elevii intră an de an cu medii foarte bune, se regăsesc în cea mai recentă broşură de admitere lansată de Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti.

Media de admitere, pe baza căreia se realizează înscrierea în clasa a IX-a a absolvenţilor învăţământului gimnazial, se calculează ca medie ponderată între media generală la Evaluarea Naţională susţinută de absolvenţii clasei a VIII-a, care are o pondere de 80%, şi media generală de absolvire a claselor V-VIII, care are o pondere de 20% în calculul mediei de admitere.

În cazul primelor 3 licee din listă, toate mediile de admitere, pentru toate profilurile, au fost de peste 9,50.

Iată care sunt cele mai bune licee din Bucureşti:

1. Colegiul Naţional “Sfântul Sava”.

Cel mai căutat profil de la Colegiul Naţional “Sfântul Sava” rămâne în continuare profilul Matematică-informatică – bilingv limba engleză, unde media ultimului admis a fost anul trecut de 9,90.

Toate profilurile de la Colegiul Naţional “Sfântul Sava” sunt foarte căutate, mediile ultimilor admişi fiind la toate secţiile de peste 9,50, astfel:

* Matematică-informatică: 9,72
* Ştiinţe ale naturii: 9,82
* Filologie: 9,56

2. Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr”. Mediile ultimilor admişi sunt următoarele:

* Matematică-informatică: 9,76
* Ştiinţe ale naturii: 9,68
* Filologie: 9,54
* Ştiinţe sociale: 9,55

3. Colegiul Naţional de Informatică „Tudor Vianu” se numără printre cele mai bune licee din Bucureşti. Liceul are un singur profil, cel de Matematică-informatică, iar media ultimului admis a fost de 9,56.

Cele mai bune licee din Bucureşti

4.
Colegiul Naţional „Mihai Viteazul”. Media ultimului admis la profilul Ştiinţe ale naturii a fost de 9,66, iar la Matematică-informatică 9,49.

5. Colegiul Naţional „Gheorghe Şincai”. Mediile ultimilor admişi sunt următoarele:

* Matematică-informatică: 9,50
* Ştiinţe ale naturii: 9,53
* Filologie: 9,42

6. Colegiul Naţional „Spiru Haret” are locuri pentru diferite profiluri, de la Matematică-informatică la Filologie şi Ştiinţe ale naturii. Iată care au fost mediile ultimilor admişi la toate secţiile:

* Matematică-informatică: 9,46
* Matematică-informatică – bilingv limba engleză: 9,59
* Ştiinţe ale naturii: 9,39
* Filologie: 9,19
* Ştiinţe sociale: 9,26

Cele mai bune licee din Bucureşti, unde toate mediile de admitere sunt peste 9

7. Colegiul Naţional „Cantemir Vodă”. Mediilor ultimilor admişi au fost următoarele:

* Matematică-informatică: 9,12
* Matematică-informatică – bilingv limba engleză: 9,31
* Ştiinţe ale naturii: 9,17

8. Colegiul naţional bilingv „George Coşbuc”:

* Matematică-informatică – bilingv limba engleză: 9,34
* Filologie – bilingv limba engleză: 9,09

9. Colegiul Naţional „Matei Basarab”:

* Matematică-informatică: 9,12
* Ştiinţe ale naturii: 9,08
* Filologie: 9,02
* Ştiinţe sociale: 9,04

Iată şi calendarul de desfăşurare a Evaluării Naţionale pentru absolvenţii clasei a VIII-a în anul şcolar 2016-2017:

7 – 9 iunie 2017 Înscrierea la Evaluarea Naţională

9 iunie 2017 Încheierea cursurilor pentru clasa a VIII-a

19 iunie 2017 Limba şi literatura română – probă scrisă

21 iunie 2017 Matematica – probă scrisă

22 iunie 2017 Limba şi literatura maternă – probă scrisă

26 iunie 2017 Afişarea rezultatelor (până la ora 16)

26 iunie 2017 Depunerea contestaţiilor (orele 16 – 20)

27-29 iunie 2017 Rezolvarea contestaţiilor

30 iunie 2017 Afişarea rezultatelor finale după contestaţii


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(715 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Servicii medicale de calitate la standarde europene

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:loading...
Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookScoala de Arte Frumoase Ploiesti

Siteuri profesionale la preturi incredibil de mici

Cristi Cimpeanu foto

Stomatologie Pediatrica - Clinica Stomatologica Copii

Vaccinurile salveaza vietiHoroscopul zilei

BERBEC TAUR
berbec Este momentul sa va concentrati asupra treburilor casnice, chiar daca ati prefera o iesire cu prietenii. Intuitia va ajuta sa rezolvati probleme dificile, dar va sfatuim sa tineti cont si de sfaturile partenerului de viata. In a doua parte a zilei un prieten v-ar putea cere ajutorul intr-o problema de sanatate. taur In contextul astral al zilei de azi, este de asteptat sa fiti intr-o forma intelectuala excelenta. Relatiile cu cei din jur ar trebui sa decurga fara dificultati. Sunteti dispus sa le ascultati problemele si sa le oferiti sfaturi. Eastrolog.ro va recomanda sa nu faceti promisiuni pe care nu sunteti sigur ca le puteti respecta. Dupa-amiaza s-ar putea sa fiti invitat la o intrunire cu persoane apropiate.
GEMENI RAC
gemeni Puteti sa incepeti o afacere sau sa faceti planuri cu privire la o investitie pe termen lung. Prietenii si partenerul de viata va sustin. Este o zi favorabila in plan profesional, dar este recomandabil sa evitati speculatiile. Aveti rabdare! Satisfactiile vor aparea curand. rac In prima parte a zilei, partenerul de viata va apreciaza ideile originale. Este de asteptat sa aveti un randament foarte bun in plan profesional sau in afaceri si aveti sanse sa terminati tot ce ati inceput. S-ar putea sa intampinati mici dificultati financiare. Nu este cazul sa va ingrijorati, puteti conta pe ajutorul unei persoane mai in varsta.
LEU FECIOARĂ
leu Este o zi buna pentru a incepe activitati noi, mai ales in casa, dar eastrolog.ro va recomanda sa teminati mai intai activitatile deja incepute. Capacitatea de comunicare este excelenta si va ajuta sa legati cu usurinta noi relatii de prietenie. Va sfatuim sa nu luati decizii importante de unul singur. fecioara S-ar putea ca anumite dificultati din relatiile parteneriale sa va afecteze randamentul intelectual. Daca reusiti sa va concentrati, aveti posibilitatea sa obtineti mici castiguri financiare. Eastrolog.ro va sfatuieste sa fiti prudent si sa ascultati sfaturile celor din jur.
BALANŢĂ SCORPION
balanta Este o zi buna pentru a face schimbari importante in plan profesional sau in afaceri, pe care le pregatiti de ceva timp. Aveti sanse sa va afirmati pe plan social. De asemenea, sunt favorizate studiile si calatoriile. Eastrolog.ro va sfatuieste sa va exprimati clar fata de partenerul de viata, ca sa nu fiti inteles gresit. scorpion Astazi aveti un simt practic deosebit si puteti sa demarati o afacere profitabila. S-ar putea ca un prieten sa va propuna o colaborare pe termen lung. Eastrolog.ro va sfatuieste sa va ganditi serios si sa nu va grabiti sa acceptati, chiar daca propunerea este foarte tentanta. Este recomandabil sa nu luati hotarari sub impulsul momentului, pentru ca s-ar putea sa regretati.
SĂGETĂTOR CAPRICORN
sagetator Este o zi favorabila realizarilor deosebite pe plan social si in ceea ce priveste castigurile materiale. Profitati de acest context favorabil! S-ar putea ivi ocazia sa plecati intr-o calatorie. Va sfatuim sa nu refuzati, pentru ca v-ar putea prilejui o realizare frumoasa in plan profesional sau in afaceri. capricorn Parcurgeti o perioada favorabila din toate punctele de vedere si va simtiti in forma. Aveti ocazia sa obtineti castiguri financiare nesperate si sa va afirmati in societate. Relatiile cu partenerul de viata ar trebui sa fie armonioase, ceea ce va asigura confortul psihic. Va sfatuim sa fiti cumpatat si sa nu va asumati riscuri.
VĂRSĂTOR PEŞTI
varsator Sunteti in forma si va adaptati cu usurinta la situatii noi. Aveti ocazia sa rezolvati diverse probleme personale sau ale familiei. Mai mult, aveti sanse sa ii ajutati si pe cei din jur. Este o zi buna pentru comunicarea cu prietenii si familia. Eastrolog.ro va sfatuieste sa aveti grija sa nu transformati dialogul in monolog. pesti In prima parte a zilei puteti rezolva anumite probleme financiare de care nu v-ati putut ocupa in ultima perioada. Dupa-amiaza s-ar putea sa vi se propuna colaborarea intr-o afacere profitabila. Va recomandam sa o analizati cu atentie, pentru ca sunt sanse sa va aduca beneficii importante, care sa va redreseze bugetul.
Sursa: www.eastrolog.roISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 27 mai 2018
Autentificare
stiriactuale.ro