Vineri, 19 aprilie 2024 - 7:25:31
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Un consul roman a refuzat să achite consumaţia într-un restaurant din Roma


16 septembrie 2012

consulIncidentul a avut loc vineri seara în restaurantul "Le Bistro", aflat în incinta Hotelului "Royal Palace", în apropierea "Pieţei Spagna" din Roma.

Un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani, pe care publicaţia l-a prezentat a fi consul roman, însoţit de o femeie, a fost nemulţumit că ospătarii nu aduseseră la timp comandă. Potrivit publicaţiei, după ce băuse o sticlă de vin adusă înainte de mâncare, bărbatul a început să le reproşeze ospătarilor că a aşteptat prea mult şi că va pleca fără să plătească. "Eu sunt diplomat, am aşteptat prea mult şi nu voi plăti nimic", le-a spus bărbatul ospătarilor, conform publicaţiei Îl Gazettino.

Imediat au izbucnit certuri şi injurii între client şi personalul restaurantului, patronul localului ameninţând că va chema poliţia.

Clientul s-a ridicat de la masă şi a plecat la un alt restaurant, aflat în apropiere. Patronul primului restaurant a chemat poliţia, încercând să recupereze măcar o parte din valoarea comenzii. Scenă a fost observată de zeci de turişti care făceau fotografii. Potrivit Îl Gazzettino, există martori care susţin că clientul agita un paşaport diplomatic românesc.

"La un moment dat, un domn a spus că a aşteptat prea mult comandă şi că pleacă. Comandase o porţie de spaghete şi două supe de peste", explica, nemulţumit, Roberto Macrì, patronul hotelului în care se afla restaurantul. Sticlă de vin care fusese consumată costa nouă euro, iar patronul a insistat ca măcar această să fie plătită. "Dar acel domn s-a ascuns în spatele paşaportului diplomatic, iar acest lucru este inacceptabil", explica Macrì.

La sosirea poliţiei, după lungi discuţii, clientul care s-a prezentat a fi diplomat roman a plătit sticlă de vin de nouă euro.

Un consul roman a fost implicat într-un scandal într-un restaurant din Roma, refuzând să achite nota de plată pentru că meniul comandat a fost adus cu întârziere, informează ziarul italian Îl Gazzettino, citând martori, fără însă a preciza numele diplomatului.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro