Vineri, 29 martie 2024 - 5:27:10
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Incendiul la restaurantul Beirut din centrul Constanţei soldat cu trei morţi


6 aprilie 2014

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Dobrogea", focul a izbucnit la restaurantul Beirut din centrul Constanţei, în jurul orei 22.40, flăcările extinzându-se cu rapiditate în toată clădirea în care se aflau câteva zeci de persoane. În imobilul respectiv mai funcţiona un cazino, iar la etaj era amenajat un pub în care se defăşura un concert rock.

La faţa locului s-au deplasat nouă echipaje ale ISU Dobrogea, pompierii reuşind să stingă focul după o intervenţie care a durat mai mult de cinci ore.

În urma incendiului, trei fete, angajate ca dansatoare la restaurant, au murit, iar patru persoane au suferit arsuri şi intoxicaţii cu fum, fiind duse la spital. Una dintre victime, care a suferit arsuri grave, a fost transportată cu o aeronavă SMURD la Spitalul de Arşi din Bucureşti.

Trupurile celor trei fete au fost găsite carbonizate într-un vestiar al localului. Până în prezent nu se ştie ce a declanşat incendiul, care se pare că ar fi pornit în partea din spate a restaurantului.

Focul a distrus complet restaurantul şi a provocat avarii mari cazinoului şi pub-ului aflat la etaj. Pe perioada intervenţiei pompierilor, poliţiştii au blocat traficul rutier în zonă.

Sursa foto: http://www.ziuaconstanta.ro


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro