Luni, 20 mai 2024 - 10:41:54
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Incendiu violent în zona Nuci din Ploieşt. A fost emis mesaj Ro-alert către populaţie


10 mai 2024

O hală industrială din zona Nuci din Ploieşti este cuprinsă de un incendiu puternic, mobilizând echipaje de pompieri militari din cadrul Detaşamentelor 1 şi 2 Ploieşti.

Degajările masive de fum au determinat autorităţile să transmită un mesaj RO-ALERT pentru municipiul Ploieşti, avertizând populaţia despre situaţia de urgenţă din zonă. Potrivit primelor informaţii, incendiul se manifestă într-o hală cu o suprafaţă de aproximativ 2000 de metri pătraţi, unde se află reziduuri petroliere.

Până în acest moment, nu au fost raportate victime în urma incendiului, însă pompierii acţionează cu toate resursele disponibile pentru a gestiona situaţia într-un mod cât mai eficient şi sigur.

La faţa locului au fost trimise 6 autospeciale de stingere, o autospecială de salvare de la înălţime, un echipaj SMURD şi două autospeciale de primă intervenţie şi comandă. Datele preliminare arată că în interiorul halei există canale tehnologice deschise, cu adâncimi de aproximativ 15-20 de metri, ceea ce complică intervenţia directă a pompierilor.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 mai 2024
Autentificare
stiriactuale.ro