Luni, 30 martie 2020 - 7:41:53
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Aeroportul Otopeni, nominalizat la Routes Europe Awards 2013


15 mai 2013

Aeroportul Internaţional "Henri Coandă" Bucureşti a fost nominalizat de către experţii companiilor aeriene la Routes Europe Awards, unele dintre cele mai prestigioase distincţii din aviaţia mondială, se arată într-un comunicat publicat de Mediafax.

 

Cel mai important aeroport din România a fost selectat la categoria aeroporturilor care au înregistrat anul trecut între patru şi 20 de milioane de pasageri, alături de cele din Atena, Dublin, Marsilia, Istanbul şi Praga, câştigător fiind desemnat Aeroportul "Eleftherios Venizelos" din capitala Greciei, Atena, se precizează în comunicatul remis de Serviciul de comunicare al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti.

La nivel mondial, în categoria în care a fost nominalizat "Henri Coandă" figurează aeroporturi precum San Diego, South West Florida şi Tampa, toate din Statele Unite, Auckland (Noua Zeelandă) şi Kansai (Japonia).

Routes Europe Awards recunosc excelenţa în serviciile aeroportuare, conform celor mai profesioniste şi stricte criterii aplicate de companiile aeriene, mai arată sursa citată.

Gala Routes Europe Awards 2013 a avut loc luni la Budapesta, la eveniment participând peste 1.000 de profesionişti din aviaţia civilă europeană şi mondială.

"Încă de la înfiinţare, Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti şi-a asumat misiunea de a dezvolta unul dintre cele performante sisteme aeroportuare europene şi de a deveni un model de urmat, la nivel mondial, prin promovarea celor mai înalte standarde în calitatea serviciilor, protejarea resurselor şi a mediului, dar şi a unui nivel ridicat de responsabilitate socială", se mai menţionează în comunicat.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating
(182 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Servicii medicale de calitate la standarde europene
Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie

ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2020
Autentificare
stiriactuale.ro