Sâmbătă, 8 august 2020 - 8:34:54
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Sute de lupi galbeni şi-au luat adio de la Octavian Tatomir


13 iulie 2013

Sute de fani petrolişti l-au condus pe ultimul drum pe Octavian Tatomir,suporterul Lupilor Galbeni decedat miercuri după amiază în drum spre Arena Naţională din Bucureşti unde urma să se dispute meciul dintre Petrolul şi Steaua contând pentru SuperCupa României. În tot oraşul a fost un pelerinaj galben-albastru ca într-o zi cu meci, dar sutele de "lupi galbeni" erau trişti şi mergeau să îşi încurajeze echipa favorită ci să îşi ia adio de la Octavian Tatomir.

 După slujba de la biserica "Înălţarea Domnului-Eroilor", la care a participat şi antrenorul Cosmin Contra alături de o parte dintre jucători, cortegiul funerar a străbătut oraşul. Conducerea RATP, acolo unde Octavian lucra de mai bine de 12 ani,  a pus la dispoziţie celor care au însoţit cortegiul două autobuze, acestea fiind pline de coroane şi de flori. Cortegiul s-a oprit pentru câteva clipe şi la stadionul "Ilie Oană", unde peste o mie de persoane l-au aplaudat minute în şir pe Octavian. Fanii i-au adus un ultim omagiu şi au aprins lumânări  la poarta stadionului, iar pe un banner  negru  au scris: "Învingem durerea, nimic nu-i în eter. Sunt mii de petrolişti şi-n cer!".

Cei apropiaţi lui  Octavian nu găsesc nici acum o explicaţie pentru tragedie. "A făcut schimb de tură ca să plece la meciul cu Steaua. Mama lui i-a zis să nu se ducă. Dar el era un suporter adevărat. Nu rata nici un meci", a declarat unul dintre prietenii tânărului.
În urma lui a rămas o familie îndurerată şi un copil de 7 ani, care va aştepta, în zadar, ca tatăl sau să se întoarcă de la meci.

Foto:libertatea.ro

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating
(272 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Servicii medicale de calitate la standarde europene

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebookservicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie

ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 5 august 2020
Autentificare
stiriactuale.ro