Vineri, 19 aprilie 2024 - 4:25:58
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Palmieri din plastic, într-o comună fără apă, canal şi asfalt


8 iunie 2015

O comună din judeţul Olt, fără apă curentă, canalizare şi asfalt, deţine şase parcuri, un teren sintetic de fotbal şi palmieri din plastic, potrivit digi24.ro.

Mai mult, cum primăria nu a avut bani de poduri, a betonat albia râului de la marginea comunei, pentru ca maşinile să poată trece prin apa puţin adâncă.

Toate aceste investiţii ale autorităţilor locale au stârnit nemulţumirea localnicilor din comuna Cungrea.
Investiţiile în cele şase parcuri realizate de fostul primar se ridică la 800.000 de lei.  Dar nici locurile de promenadă nu mai arată ca la început, pentru că între timp băncile s-au rupt şi peste tot cresc buruienile.

“Parcurile, dacă mă întrebaţi pe mine, nu trebuiau făcute parcuri în comuna Cungrea. Noi suntem într-un parc natural. Avem verdeaţă şi oxigen aşa de mult de putem să-l exportăm”, a declarat  Gheorghe Stancana, viceprimar comuna Cungrea, citat de digi24.ro.

Pe lângă cele patru parcuri, fostul edil ,împotriva căruia a fost depusă plângere penală, a achiziţionat şi patru palmieri din plastic, ca să înfrumuseţeze parcurile. Între timp, doi au ajuns la o firmă, în contul unei datorii, şi alţi doi la un fost cămin de bătrâni.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro