Marţi, 23 aprilie 2024 - 7:52:17
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Litoralul pentru toţi, până pe 15 iunie


7 mai 2013

Programul "Litoralul pentru toţi" a fost lansat luni şi se va desfăşura până pe 15 iunie, fiind prima ediţie în care turiştii pot beneficia de tarife reduse diferenţiate între zona Constanţa - Mamaia - Eforie şi staţiunile din sudul litoralului Costineşti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche.

Potrivit reprezentanţilor ANAT, în staţiunile Mamaia, Eforie şi la Constanţa, tarifele pentru un sejur de şase nopţi variază între 205 lei şi 605 lei de persoană, pornind de la un hotel de două stele şi până la unul clasificat la cinci stele, cu sau fără mic dejun inclus.

Totodată, pentru staţiunile menţionate, turiştii pot beneficia de opţiunea suplimentară "Litoralul pentru toţi - All Inclusive", care asigură trei mese în regim de bufet, băuturi, acces gratuit la locuri de joacă pentru copii, la piscine, şezlonguri şi umbrele pe plajă.

Tarifele pentru sejururi All Inclusive de cinci nopţi sunt de 765 de lei de persoană la un hotel de trei stele şi ajung până la 985 de lei la o unitate de cazare de cinci stele.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro