Marţi, 19 martie 2024 - 4:47:05
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ploieşti/ Recursul violatorului de copii a fost respins


25 februarie 2012

furmuzacheCurtea de Apel Ploieşti a respins, ca nefondat, apelul formulat de către Marius Costin Frumuzache împotriva deciziei Tribunalului Prahova care, la sfârşitul lunii noiembrie 2011, l-a condamnat la 16 ani de închisoare pentru viol şi tentative de viol asupra unor minore, dar şi pentru violare de domiciliu.

Decizia nu este una definitivă, aceasta putând fi atacată cu recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Tribunalul Prahova l-a condamnat, pe data de 25 noiembrie 2011, la 16 ani de închisoare pe bărbatul care, în luna iunie a anului trecut, a violat o fetiţă de zece ani din municipiul Ploieşti. Frumuzache a mai primit  câte opt ani ani de închisoare pentru cele două tentative de viol şi la câte doi ani de detenţie pentru violare de domiciliu.

În urma contopirii pedepselor, magistraţii au stabilit că ploieşteanul va ispăşi pedeapsa cea mai grea, cea de 16 ani de detenţie, căreia i se adaugă o pedeapsă complementară de şase ani de interzicere a unor drepturi, cu excepţia celui de a alege.

Marius Costin Frumuzache a violat, pe data de 9 iunie 2011, o fetiţă de zece ani din municipiul Ploieşti, chiar în casa în care aceasta locuieşte împreună cu părinţii săi, iar în timpul anchetei a recunoscut că este autorul altor două tentative eşuate de agresiune, cu mod de operare similar, comise asupra unor minore în acelaşi cartier al Ploieştiului, pe 1 iunie 2011 şi pe 17 mai 2010.

Marius Costin Frumuzache a mai fost condamnat, la data de 21 decembrie, de către Judecătoria Ploieşti, la şase ani de închisoare pentru pornografie infantilă.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro