Duminică, 20 septembrie 2020 - 4:17:30
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

România va avea cel mai mare spa termal din Europa


31 decembrie 2015

Cei care visează la o insulă cu palmieri nu trebuie să mai călătorească mii de kilometri, pentru că va fi o oază exotică foarte aproape de Bucureşti.

Potrivit Digi24, cel mai mare spa termal din Europa se deschide anul viitor în zona comunei Baloteşti. Vor fi palmieri, piscine, saune şi un lac artificial.

„16 tobogane în lungime totală de 1.500 de metri, cu nivele de dificultate diferite. Mai avem aici un loc de relaxare pentru adulţi cu 700 de şezlonguri, e vorba de zona cu palmieri şi o piscină exterioară cu pool bar.

Zona are o capacitate de 1.500 de persoane. Dar este doar jumătate din zona destinată relaxării. Piscine cu aromaterapie, jacuzzi şi palmieri unici în lume. Aceştia sunt îngrijiţi după indicaţiile specialiştilor din Olanda, iar informaţiile sunt transmise în timp real de un dispozitiv montat la rădăcina copacului”, a declarat directorul comercial al complexului, Natalie Ciulacu, pentru Digi24.

Sauna Himalaya, una specială, va fi făcută cu cristale de sare, cu efect de aerosoli. De asemenea, în sauna Hollywood va exista un proiector imens, iar în sauna Alhambra este una specială, cu un design absolut unic, de inspiraţie maură.

În complex vor mai fi şi o terasă, piscine şi jacuzzi în exterior. În total, complexul se va întinde pe o suprafaţă de 25 de hectare, unde vor fi angajaţi şi 4.000 de oameni se vor bucura de relaxare.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating
(323 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Ganea_Primar

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:


Servicii medicale de calitate la standarde europene

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebookservicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 15 septembrie 2020
Autentificare
stiriactuale.ro