Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 3:28:14
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Incendiu la un magazin de mobilă din Bucureşti


10 septembrie 2012

incendiuUn magazin de mobilă din Capitală a luat foc azi-noapte din cauza... apei. Oricât ar suna de bizar, e cea mai probabilă cauză a producerii unui incendiu care a distrus zeci de obiecte de mobilier. Proprietarii magazinului spun că de vina ar fi o ţeavă care s-a fisurat. Apa scursă pe unul dintre pereţi a dus la producerea unui scurt-circuit la o priză, care a aprins apoi mobila din încăpere.

“La momentul sosirii la locul intervenţiei am găsit o degajare foarte mare de fum datorită substanţelor combustibile existente la faţa locului.”, a spus unul dintre pompierii ajunşi la faţa locului.

Reprezentanţii magazinului spun că nu este prima dată când se întâmpla ca o ţeavă de apă să se fisureze şi să le inunde spaţiul. De această dată, însa, prejudiciul produs este foarte mare. Administratorul blocului se apăra şi spune că acea ţeava este a magazinului şi responsabili de cele întâmplate sunt proprietarii acestuia.

Un fapt este cert. Mobila care a scăpat neatinsă de incendiu a fost distrusă de apa care a inundat magazinul. Din fericire, proprietarii au asigurare şi îşi vor recupera întreaga pagubă.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro