Joi, 28 martie 2024 - 2:38:20
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Circul Acquatico Bellucci s-a întors în Ploieşti


10 octombrie 2012

Circul Acquatico Bellucci s-a întors în Ploieşti cu un nou spectacol. 21 de artişti şi aproximativ 50 de animale vor încerca să vă încânte cu un spectacol foarte premiat adresat publicului de toate vârstele.

Familia Bellucci-Medini oferă ploieştenilor spectacolul “Piraţii-în căutarea fericirii”, un show de excepţie care îmbină tradiţia cu inovaţia, dând viaţă unei lumii fantastice. Piraţii căpitanului Emertuck invită spectatorii într-o călătorie fascinantă, printr-o lume cu splendide animale acvatice, cu iguane şi şerpi, porci spinoşi şi broaşte ţestoase uriaşe, cu pelicani şi pinguini, cu crocodili şi cu un hipopotam pitic. Senzaţia spectacolului este leul de mare, iar ploieştenii mai pot admira şi rechinii sau peştii pirania roşii.

Circul Acquatico Bellucii este câştigătorul Leului de Aur la cea de a patra ediţie a Festivalul Internaţional de Arta a Circului de la Bucureşti, festival la care a mai primit şi premiile pentru regie, costume, scenariu şi decor, iar în această vară a fost gazda showului „Serviţi vă rog” difuzat de ProTV.

Supăraţi pe autorităţile locale

Deşi iubesc foarte mult Ploieştiul, artiştii circului Acquatico Bellucci sunt foarte supăraţi pe autorităţile locale. Surse din Primăria Ploieşti au anunţat că circul a fost amendat deoarece a amplasat panouri publicitare fără a avea autorizaţie din partea municipalităţii. “Nu avem autorizaţie pentru că...nu au avut timp să ne dea aşa ceva. Am depus cererea la comisia de urbanism încă de la finalul lunii august, iar în tot acest timp membrii acestei comisii nu a avut timpul necesar pentru a ne analiza solicitarea”, ne-a spus Sonny Medini, unul dintre directorii circului Acquatico. El ne-a mai povestit că de câte ori a întrebat ce se întâmplă cu solicitarea lui i s-a răspuns că “încă nu s-a întrunit comisia”.

Povestea spectacolului

Dar cum artiştii sunt oameni cu suflet mare, cei de la Acquatico Bellucci sunt decişi să le ofere ploieştenilor un spectacol senzaţional, chiar dacă nu au avut cum să îşi facă reclamă în oraş.

Prima parte a spectacolului seamănă cu un scenariu de film . Este povestea căpitanului Emertuck, un pirat care a trăit prin anul 1700 şi căruia i-a murit soţia. Piratul nu mai are niciun chef să navigheze, însă se întâlneşte cu un alt grup de piraţi şi, uşor-uşor, îşi recapătă pofta de viata. Senzaţional este "Dansul Apei" – singura fântână mobilă din Europa, o noutate absolută pentru spectacolele de circ din întreaga lume: 20 de tone de apă "dansează" pe muzica.

Trebuie să mai spunem că cei trei fraţi Medini, Sonny, Sandy şi Jennifer, sunt absolvenţi ai Academiei de Circ de la Cesena, Italia. Impresionant este gestul echipei de a-şi lua la revedere de la public la ieşirea din circ, mulţumind şi salutând personal spectatorii!

Circul Acquatico Belluci este amplasat, la Ploieşti, în zona magazinului Billa, iar spectacolele se desfăşoară zilnic din 11 octombrie până pe 22 octombrie. Reprezentaţiile au loc zilnic de la ora 18.30, iar sâmbăta şi duminica sunt două spectacole, unul de la ora 16.00 şi al doilea de la orele 18.30.
 

Trimite raspunsul la intrebarea "Cum se numeste spectacolul circului Acquatico Bellucci" pe adresa de email [email protected], distribuie acest articol pe pagina ta de facebook si mergi la spectacol!

Premiul 1: 4 invitatii la circ
Premiul 2: 3 invitatii
Premiul 3: 2 invitatii

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro