Vineri, 29 martie 2024 - 2:29:39
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Burse de 36.000 de euro pentru studierea berii


31 martie 2012

bereCentrul de Studii despre Bere, Sănătate şi Nutriţie din Bucureşti pune la bătaie burse în valoare de 36.000 de euro pentru realizarea unor cercetări care să analizeze efectele consumului moderat de bere asupra organismului.

La mai puţin de o lună de la lansarea oficială, Centrul de Studii despre Bere, Sănătate şi Nutriţie anunţă începerea perioadei destinate depunerii proiectelor de cercetare pe tema efectelor consumului moderat de bere asupra organismului.

Bursele, în valoare de 36.000 de euro, se adresează studenţilor aflaţi în an terminal la orice specializare de natură ştiinţifică sau masteranzi, doctoranzi sau post-doctoranzi, cu condiţia să aparţină unor centre de învăţământ superior sau centre de cercetare din România, indiferent de vârstă.

Studenţii la medicină pot aplica începând cu anul 4. Fiecare aplicant trebuie să beneficieze de un coordonator de proiect care să aparţină unei instituţii de învăţământ superior sau centru de cercetare din România şi care să fie cel puţin asistent universitar sau cercetător ştiinţific.

Doritorii pot să se înscrie în perioada 30 martie - 31 mai.

Toate materialele aferente procesului de înscriere a proiectelor - regulamentul de înscriere şi formularul destinat aplicării, precum şi alte detalii, pot fi găsite începând de azi pe site-ul oficial al Centrului de Studii despre Bere, Sănătate şi Nutriţie www.beresanatatenutritie.ro.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro