Vineri, 19 aprilie 2024 - 3:10:54
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Centrul pentru Jurnalism Independent caută profesori pentru a participa la programul "Predau educaţie media!"


19 iunie 2017

 

Centrul pentru Jurnalism Independent caută 40 de profesori de liceu pentru a participa la proiectul  Predau educaţia media!

"Suntem în căutarea a 40 de profesori de liceu (de limba română, limba engleză, limba franceză, istorie şi ştiinţe sociale), care să ne fie parteneri într-un nou demers educaţional.

Vom crea un set de materiale şi instrumente didactice, utile profesorilor, astfel încât, împreună, să îi ajutăm pe elevi să devină cetăţeni implicaţi în viaţa comunităţii, dezvoltându-le gândirea critică, capacitatea de a-şi exprima gândurile şi opiniile şi dorinta de implicare socială. De asemenea, îi vom ajuta să înţeleagă şi să respecte rolul media într-o societate democratică, să distingă informaţia de propagandă şi să folosească responsabil reţelele sociale.

"Predau educaţie media! - Laboratorul de educaţie şi cultură media" este un program strategic, derulat cu începere din 2017 de Centrul pentru Jurnalism Independent, în parteneriat cu Romanian-American Foundation. Prin intermediul său vom introduce elemente de educaţie media în programele educaţionale de liceu pentru disciplinele umaniste."

Inscrierile pot fi făcute AICI   

Termenul limită pentru înscriere este 30 iunie 2017

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro