Sâmbătă, 28 septembrie 2024 - 9:55:09
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ministerul Apărării Naţionale face angajări


31 mai 2024

Ministerul Apărării Naţionale a anunţat deschiderea campaniei de recrutare pentru mai multe categorii de personal. Se caută soldaţi profesionişti, maiştri militari, subofiţeri şi rezervişti voluntari, oferind numeroase oportunităţi de angajare pentru cei interesaţi.

Perioada de înscriere pentru posturile de soldaţi profesionişti a fost prelungită până la 7 iunie 2024. Peste 3.800 de posturi vacante sunt disponibile în 32 de judeţe. Până în prezent, aproximativ 3.200 de candidaţi s-au înscris şi vor parcurge etapele următoare ale procesului de selecţie.

Cei interesaţi pot obţine informaţii despre oferta profesională, condiţiile de recrutare şi selecţie de la unităţile militare sau de la Biroul de informare recrutare din localitatea de domiciliu.

Tot până la 7 iunie 2024, centrele militare zonale, judeţene şi de sector primesc înscrieri pentru învăţământul postliceal militar. Sunt disponibile 508 locuri pentru maiştri militari şi 913 locuri pentru subofiţeri. Admiterea se va realiza pe baza mediei obţinute la examenul naţional de bacalaureat şi a rezultatelor selecţiei, în funcţie de opţiunile exprimate şi de numărul de locuri disponibile pentru fiecare specialitate militară.

Până la 27 iunie 2024, centrele militare zonale, judeţene şi de sector primesc înscrieri pentru 4.936 de posturi de rezervişti voluntari, incluzând ofiţeri, maiştri militari, subofiţeri gradaţi şi soldaţi. Aceste posturi sunt disponibile în numeroase unităţi militare din întreaga ţară.

Militarii beneficiază de o serie de avantaje, inclusiv hrană şi echipament gratuit, primă de instalare, asistenţă medicală, decontarea contravalorii medicamentelor, concedii şi permisii, acces la facilităţi de odihnă şi recuperare, decontarea serviciilor turistice şi a deplasărilor pentru concedii. De asemenea, aceştia pot primi compensaţii băneşti pentru achiziţionarea sau închirierea unei locuinţe sau pot beneficia de locuinţe de serviciu.

Pentru a aplica pentru aceste posturi, candidaţii pot accesa informaţii suplimentare şi paşii necesari pentru înscriere prin intermediul unităţilor militare sau prin site-ul oficial al MApN. Aceasta este o oportunitate excelentă pentru cei care doresc să-şi construiască o carieră în cadrul Ministerului Apărării Naţionale, beneficiind de numeroase avantaje şi sprijin pe parcursul serviciului militar.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Hidroprahova


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 27 septembrie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro