Marţi, 19 martie 2024 - 6:59:00
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


FOTO Lace Magazine-ediţia de vară! Un eveniment de 5 stele, care demonstrează că există lucruri minunate şi la Ploieşti


9 iunie 2021



Între două reprize de ploaie, Hipodromul Ploieşti a găzduit un eveniment spectaculos, menit să aducă culoare şi strălucire într-un oraş de cele mai multe ori..gri. Loredana Chelba mi-a atras atenţia pe reţelele de socializare. Şi mi-am zis, la prima vedere, că un om normal nu poate avea atâta energie şi o atitudine permanent pozitivă. Apoi am cunoscut-o personal. E reală! E în carne şi oase, iar în preajma ei te molipseşti de bună dispoziţie, de veselie şi de ...soare! Pentru că Loredana este un om soare! Un om care acaparează toată atenţia şi care nu are loc pentru tristeţe.

Dar revenind la evenimentul de marţi seara. A fost lansarea ediţiei de vară a revistei LACE MAGAZINE, o revistă glamour, la fel de strălucitoare ca şi realizatoarea ei, o revistă pe care o găsiţi atât la chioşcurile de ziare, cât şi la Cărtureşti, în Afi Ploieşti. Iar mai nou, o puteţi cumpăra şi în ediţia online, dar vă spun eu, arată mult mai bine în format fizic, iar onlineul nu îţi dă posibilitatea de a o răsfoi, de a simţi mirosul cernelii tipografice, de a vedea fotografiile superbe şi de a devora textele extrem de atractive. (Aşa că mai bine opriţi-vă la primul chioşc de ziare şi cereţi revista LACE MAGAZINE). 

Iar lansarea celui de al 4 lea număr, cu Dragoş Pătraru pe copertă, a fost la fel de spectaculoasă. Chiar şi ploaia s-a oprit pentru a lăsa evenimentul Loredanei Chelba să se desfăşoare conform programului. Şi a fost PERFECT!  Muzică bună, oameni frumoşi, atmosferă destinsă! Câteva ore de relaxare perfectă, după o zi plină de ploaie! 

Felicitări, Loredana Chelba! 









 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro