Miercuri, 15 mai 2024 - 6:59:24
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Evenimente deosebite pentru minivacanţă. Cei mici, invitaţi la vanătoarea de ouĂ de la Castel. Lista evenimentelor


29 aprilie 2024

Anul acesta, pentru unii norocoşi, vacanţa de 1 Mai se prelungeşte până după Paşte, mai exact până pe 6 mai. În acest context, Prahova oferă o serie de evenimente şi activităţi captivante pentru cei care doresc să profite la maximum de această perioadă.

Prahovenii au de unde alege, lista evenimentelor fiind mare.

-Aventură la Castelul Cantacuzino Busteni: Pe 1 Mai, Castelul Cantacuzino din Busteni va fi gazda unei aventuri de neuitat pentru întreaga familie. Copiii sunt invitaţi să exploreze grădinile castelului în căutarea comorilor ascunse şi să participe la o vânătoare de ouă, cu premii dulci pentru cei mai norocoşi.

-Concert simfonic la Filarmonica Ploieşti: Miercuri, 1 Mai 2024, de la ora 19:00, Filarmonica Ploieşti va găzdui un concert simfonic excepţional. Dirijorul Anton Shaburov şi solista Cristina Ionescu la pian vor interpreta lucrări de Maurice Ravel şi Modest Mussorgsky.

-Repetiţie de dansuri populare: Asociaţia Brâu Muntenesc va organiza o repetiţie de dansuri populare în aer liber, în Parcul Municipal Vest, pe 1 Mai. Toţi cei pasionaţi de folclor sunt invitaţi să participe şi să se bucure de atmosfera plină de energie şi voie bună..

Idei de activităţi:

  1. Drumeţii în natură: Alege una dintre traseele de drumeţie din Munţii Bucegi sau Munţii Ciucaş şi bucură-te de peisajele spectaculoase şi aerul curat.

  2. Excursie la Castelul Peleş: Vizitează celebrul Castel Peleş din Sinaia pentru a admira arhitectura sa impresionantă şi pentru a explora grădinile sale frumoase.

  3. Plimbare cu telecabina: Oferă-ţi o experienţă memorabilă cu o plimbare cu telecabina în zonele precum Sinaia, Buşteni sau Azuga şi admiră vederile panoramice uimitoare.

  4. Picnic în aer liber: Organizează un picnic relaxant într-unul dintre parcurile naturale din Prahova şi bucură-te de liniştea şi frumuseţea naturii.

  5. Vizită la Mănăstirile din zonă: Descoperă istoria şi spiritualitatea locului vizitând mănăstirile din Valea Prahovei.

  6. Activităţi sportive: Încercă diverse activităţi în aer liber, precum mountain biking sau escaladă, pentru o doză de adrenalină şi distracţie.

  7. Degustare de produse locale: Explorează gastronomia locală şi bucură-te de deliciile tradiţionale din Prahova în timp ce vizitezi târgurile locale pentru a achiziţiona produse proaspete şi handmade.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Hidroprahova


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie




































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 14 mai 2024
Autentificare
stiriactuale.ro