Marţi, 19 martie 2024 - 11:06:32
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Apel umanitar! O mamă din Ploieşti te roagă să o ajuţi să îşi salveze fiul în vârstă de numai 15 ani!


24 februarie 2018

Un apel umanitar a devenit viral în aceste zile pe reţeaua de socializare Facebook.

O profesoară de fizică din Ploieşti cere ajutorul semenilor pentru a salva viaţa singurului ei fiu. Radu, are 15 ani şi  a fost diagnosticat cu o formă agresivă de cancer limfatic.

Mama lui Radu este Dana Constantinescu şi predă în Liceul energetic „Elie Radu”, fiind bine cunoscută elevilor datorită implicării sale în tot felul de proiecte educaţionale extraşcolare. Mesajul său e cutremurător, dar e ultima şansă pentru ca fiul său să trăiască.


„Dragii mei,

Mă numesc Dana Constantinescu, sunt profesor de fizică, am o familie minunată,un soţ iubitor şi un copil drag. În vara anului 2017 am primit vestea că băiatul meu ar avea cancer limfatic. I se umflaseră ganglionii de la gât si cei inghinali.Diagnosticul l-am primit de la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Bucuresti fără o analiză, doar vizualizat. Doctorita ne-a spus că nu are mult de trăit şi că ar fi bine sa-ì facem operaţie. Nu am vrut si ne-am adresat altor medici din România care ne au spus că nu stiu ce să facă, ce să ne spună.

Am încercat tratamente alternative cu bioenergoterapeutul Romulus Popescu care ne-a ajutat in sensul ca tumora a ramas localizată şi până astăzi la gât si ureche. Cu parere de rau am ales calea de a pleca din ţară si de a trata copilul în Turcia. Aici analizele au iesit foarte prost si diagnosticul este de cancer limfatic agresiv. Este un diagnostic crunt, dar trebuie să lupt pentru că VLAD ESTE AERUL PE CARE ÎL RESPIR.

Să vi-l prezint pe Vlad Constantinescu- tânăr 15 ani, elev al Centrului de Excelenţă Prahova la fizică, clasa a IX -a la Colegiul Spiru Haret Ploieşti specializare matematică-informatică.  Un tânăr frumos, deştept, plăcut, cu un zâmbet pe faţă totdeauna.

VĂ CER AJUTORUL PENTRU ACEST COPIL MINUNAT CARE ARE MULTE DE ARĂTAT ÎN VIAŢĂ.

Tratamentul va costa peste 100. 000 de euro, dar daca puteti să îl ajutati, vă rog să o faceţi în contul RO40BTRL03001201H47123XX deschis la Banca Transilvania pe numele Constantinescu Dana Cristina

Vă mulţumesc şi vă doresc sănătate”.

Suntem convinşi că ploieştenii vor dovedi că sunt oameni cu suflet mare şi vor face posibilă o nouă minune.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro