Joi, 18 aprilie 2024 - 12:20:49
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cea mai mare campanie de promovare a mişcării de masă din România, la start!


19 aprilie 2017



În luna mai 2017,  Ploieştiul va fi parte a campaniei naţionale „Bucurie în mişcare”;  festivalul, dedicat mişcării în aer liber şi sportului, în general, se va desfăşura în weekendul 19-21 mai în Parcul Tineretului (parcul Sălii Sporturilor Olimpia), având ca organizator local Asociaţia Start Now.

 

La nivel naţional, campania „Bucurie în mişcare”, organizată de Asociaţia 11even susţinută de Kaufland România, se defăşoară în perioada 12 aprilie – 11 iunie. În cadrul său, toţi cei care iubesc mişcarea sunt invitaţi la o provocare extraordinară, aceea de a strânge împreună „1 Milion de secunde de mişcare”.

 

Fie că e vorba de joaca dintre părinte şi copil, de dans, de alergare, înot sau fitness, de sport individual sau de echipă, de mişcare în aer liber sau în interior, ambiţioasa provocare de anul acesta implică toţi utilizatorii de Facebook care doresc să-şi aducă contribuţia la strângerea celor „1 Milion de secunde de mişcare”.

 

Lansăm acum provocarea noastră, ”1 Milion de secunde de mişcare”, care este parte integrantă a proiectului „Bucurie în Mişcare România”. Dorim să implicăm cât mai mulţi oameni în campania 1 Milion de secunde de mişcare”, nu doar pe cei care iubesc să facă sport şi să se joace în aer liber, ci şi pe cei care apreciază stilul de viaţă ce include mişcarea, în general. Suntem siguri că ideea noastră va prinde contur şi se va materializa doar prin implicarea tuturor. Cu ajutorul acestei provocări, ne dorim ca proiectul nostru de suflet, “Bucurie în Mişcare”, aflat anul acesta la cea de-a 6-a ediţie, să fie şi mai cunoscut şi apreciat. Îi invităm pe toţi cei care sunt pro #IubescMiscarea să se alature campaniei noastre!”, a declarat Paula Şipoş, coordonator naţional „Bucurie în Mişcare România”.

Fiecare participant în provocarea ”1 Milion de secunde de mişcare” va putea contribui la realizarea ţintei finale, de 1 milion de secunde, postând pe platforma Facebook un video scurt în care el, un prieten sau un membru al familiei face mişcare. Pentru a putea fi incluse în provocare, clipurile vor trebui încărcate pe paginile personale sau de companie folosind o aplicaţie dedicată care contorizează secundele, însoţite de hastag-ul #IubescMiscarea, în perioada 12 aprilie-11 iunie 2017. Aplicaţia este disponibilă aici:

http://bucurieinmiscare.ro/iubesc-miscarea/

Paşii detaliaţi şi întregul regulament sunt prezentate pe pagina oficială Bucurie în Mişcare (www.bucurieinmiscare.ro) sau pe pagina oficială de Facebook

(www.facebook.com/BucurieInMiscareRomania).

Cele mai interesante şi hazlii filmări vor fi premiate săptămânal cu brăţări de fitness tricouri şi rucsaci.

În perioada 12 mai - 4 iunie 2017, Asociaţia 11even alături de compania Kaufland România îi invită la distracţie în aer liber, jocuri, concursuri şi multe premii, pe toţi locuitorii din Arad, Craiova, Petroşani, Târgu Jiu, Deva, Făgăraş, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea, Baia Mare, Botoşani, Timişoara, Zalău, Bacău, Cluj-Napoca, Galaţi şi Piatra Neamţ.

Bucurie în Mișcare” este o platformă care integrează idei de jocuri și metode simple de a face mișcare, menite să-i ajute pe participanți să se inspire și să aleagă mișcarea zi de zi, într-o lume invadată de tehnologie. Astfel, în cadrul fiecărui din cele 16 festivaluri vom regăsi următoarele zone pregătite pentru toţi cei care iubesc mişcarea:

1.         Caravana “Jocurile copilăriei”;

2.         Cros-ul Bucurie în Mişcare;

3.         Zona de jocuri şi concursuri pentru copii şi familie – badminton, tir cu arcul, fotbal target, slow biking, ski pe asfalt, etc.;

4.         Zona de competiţii sportive – fotbal, streetball, volei, tenis de masă, etc.;

5.         Scena cu demonstraţii sportive, fitness şi dans;

6.         Zona cu jocuri de team-building;

7.         Zona cu meşteşuguri;

8.         Zona cu bunătăţi de toate felurile;

9.         Zona de relaxare şi board-games pentru tineri;

10.       Zona „Reciclăm şi ne jucăm”.

În toate aceste oraşe, în cadrul evenimentelor Bucurie în Mişcare, toţi cei care au luat parte la provocarea 1 milion de secunde de mişcare pot să primească una din cele 20.000 de brăţări #IubescMişcarea, semn al implicării în cea mai importantă campanie de promovare a mişcării din ţara noastră.

Agenda evenimentelor din acest an este următoarea:

12-14 mai: Arad, Craiova, Petroşani, Târgu Jiu;

19-21 mai: Deva, Făgăraş, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea;

26-28 mai: Baia Mare, Botoşani, Timişoara, Zalău;

1-4 iunie: Bacău, Cluj-Napoca, Galaţi, Piatra Neamţ.

Cele 16 evenimente sunt implementate cu sprijinul unor co-organizatori locali – oameni şi organizaţii care susţin activ sportul şi implicarea în comunitate. Pentru mai multe informaţii despre campania “Bucurie în Mişcare România” vă invităm să accesaţi www.bucurieinmiscare.ro sau pagina oficială de Facebook:https://www.facebook.com/BucurieInMiscareRomania.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro