Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 11:17:34
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Tensiuni la Poşta Română. Angajaţii anunţă grevă generală


23 februarie 2024

Angajaţii Poştei Române sunt pe punctul de a declanşa acţiuni sindicale majore, ameninţând cu o posibilă grevă generală care ar putea afecta serviciile poştale din întreaga ţară.

Declaraţia a fost făcută de Mircea Burlacu, vicepreşedintele Blocului Naţional Sindical (BNS), în cadrul unei conferinţe de presă, stabilind ca posibil termen pentru declanşarea grevei data de 1 aprilie.

„Suntem în a 37-a zi de când am început discuţiile pe contract şi, practic, n-am făcut niciun pas în faţă”, a declarat Burlacu, subliniind nemulţumirile legate de starea negocierilor pentru un nou contract colectiv de muncă. Angajaţii resimt că revendicările lor sunt ignorate şi că nu li se acordă atenţia cuvenită.

„Vizăm în principal sediul Ministerului Digitalizării. Ne adresăm celui care astăzi poartă destinele politice în momentul de faţă, întrucât acţionar majoritar e statul, acţiunile sunt deţinute de Ministerul Digitalizării”, a adăugat Dumitru Costin, preşedintele BNS.

Dacă negocierile nu vor avea rezultatele dorite până pe 1 martie, angajaţii sunt hotărâţi să declanşeze toate procedurile legale pentru a-şi face auzite revendicările.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro