Joi, 18 aprilie 2024 - 7:47:23
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Alertă meteo. Ploi, ninsori şi vijelii în toată ţara, începând de vineri seară


7 octombrie 2016

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a prelungit, vineri, informarea de ploi, ninsori şi vijelii, până în după-amiaza zilei de sâmbătă, la nivel întregii ţări, informează Agerpres.

Din data de 7 octombrie, ora 18:00 până la 8 octombrie, ora 15:00, aria ploilor se va extinde treptat şi va cuprinde Oltenia, Muntenia, Dobrogea, sudul şi centrul Moldovei, iar cantităţile de apă vor depăşi local 20 de litri/metrul pătrat.

În a doua parte a nopţii de vineri spre sâmbătă şi în primele ore ale zilei de sâmbătă, îndeosebi în judeţele Brăila, Tulcea, Galaţi şi Vaslui, se vor cumula izolat peste 40 — 50 litri/metrul pătrat.

De asemenea, în zona Carpaţilor Meridionali şi Orientali vor predomina ninsorile şi se va depune strat nou de zăpadă. Vântul se va intensifica în regiunile sud-estice şi la munte, unde viteza la rafală va depăşi local şi temporar 55 — 60 kilometri/oră.

ANM precizează că vremea va fi rece în cea mai mare parte a ţării, în special în dimineţile următoare când, local, se va produce brumă cu precădere în nordul şi în centrul ţării şi în zonele deluroase din restul teritoriului.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 17 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro