Vineri, 19 aprilie 2024 - 4:38:38
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Copiii, neimportanţi pentru Guvernul României


10 octombrie 2013

Senatoarea PP-DD, Steliana Miron, a încercat să dea o mână de ajutor părinţilor din România. Din nefericire, propunerea ei legislativă nu a fost aprobată.

Părinţii şi copiii mai au de aşteptat până să poată primi o alocaţie majorată, de la 42 de lei la 200 de lei aşa cum a cerut senatoarea Steliana Miron, Guvernului Ponta. Ministru muncii Mariana Câmpeanu, cea care are îi are în "grijă" pe copii spune că nu le poate da nici măcar un leu în plus întrucât România nu are bani alocaţi pentru a creşte alocaţia copiilor.

Răspunsul nu a mulţumit-o pe sexy senatoarea care susţinea cu ceva timp în urmă că nu înţelege cum de Guvernul acordă 2700 de lei pe lună pentru întreţinerea deţinuţilor însă nu găseşte fonduri şi pentru a creşte alocaţia copiilor.

"Eu nu înţeleg cum se găsesc lunar 2700 de lei pentru întreţinerea deţinuţilor şi pentru copii nu sunt bani. Cei 42 de lei, le-aş cere miniştrilor să crească un copil să vadă ce pot să-i ofere. Este jignitor şi umilitor, acest răspuns primit din partea Guvernului României", declara scandalizată aleasa PP-DD.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro