Marţi, 19 martie 2024 - 4:55:48
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Amendă uriaşă pentru un bărbat care a jignit un poliţist pe Facebook


3 aprilie 2017

Un bărbat din Întorsura Buzăului a fost obligat de instanţă să îi plătească unui agent de poliţie din oraş daune în valoare de 15.000 de lei, după ce a postat mesaje injurioase pe pagina sa de Facebook la adresa agentului, relatează Digi24.

Primele postări jignitoare la adresa poliţistului au apărut pe pagina de Facebook a bărbatului la începutul anului 2016. Mesajele erau însoţite şi de o fotografie a agentului.

Bărbatul a publicat mesajele după ce, în 2015, fiica în vârstă de 6 ani a partenerei sale a fost luată de autorităţi şi încredinţată unei bunici, din cauza condiţiilor în care era crescută.

Anul trecut, în aprilie, poliţistul l-a dat în judecată pe bărbat şi a cerut despăgubiri pentru că i-a stricat imaginea.

„Am făcut print screen-uri după toate aceste mesaje injurioase, le-am adăugat la cererea de chemare în judecată şi am cerut instanţei să mă despăgubească”, a declarat poliţistul pentru postul de televiziune.

Acum, bărbatul care a postat mesajele trebuie să plătească daune de 15.000 de lei şi să şteargă toate postările jignitoare. Hotărârea judecătorilor este definitivă.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro