Joi, 28 martie 2024 - 2:54:03
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Sute de locuri de muncă pentru tineri români în hotelurile din Marea Britanie


25 martie 2012


hotelAngajatori din Marea Britanie şi Insulele Canalului Mânecii vin în România la sfârştiul lunii martie pentru a angaja sute de tineri în baruri, restaurante şi hoteluri, pe o perioadă de 6-12 luni şi cu salarii de 1.000-.1500 de euro pe lună.

"Românii au câştigat aprecierea britanicilor deoarece se adaptează uşor la locul de muncă, sunt foarte motivaţi, responsabili, muncitori şi învaţă repede", potrivit unui comunicat remis de Icepworld România, companie care va organiza interviurile.

Tinerii români vor fi selectaţi pentru locuri de muncă în hoteluri de 3 şi 4 stele, restaurante şi baruri în oraşe şi staţiuni turistice din Marea Britanie (Anglia, Scoţia, Irlanda de Nord) şi în Insulele Canalului Mânecii (Jersey, Gurnsey şi Sark).

Contractele de muncă sunt pentru o perioadă de 6-12 luni pentru posturi precum ospătar/ospătăriţă, barman/barmaniţă, recepţioneri, valeţi, cameriste, maseuri, ajutori bucătari şi bucătari. Există însă şi oferte pentru şef de sală, director de recepţie sau director de restaurant.
Candidatul ideal are între 18 şi 30 de ani, vorbeşte limba engleză avansat şi are o experienţă de minim şase luni in domeniul HORECA.
Cei care vor fi angajaţi vor câştiga între 1.000 şi 1.500 de euro, în funcţie de experienţa şi postul ocupat. Cazarea şi mesele în timpul orelor de muncă sunt asigurate de angajator.
Primele interviuri de selecţie se vor desfăşura la Bucureşti pe 31 martie.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro