Sâmbătă, 4 mai 2024 - 1:42:42
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Tanăr bătut măr într-un centru comercial din Blejoi


25 aprilie 2024

Scandal într-un centru comercial din comuna Blejoi. Un tânăr în vârstă de 20 de ani a fost victima unei agresiuni violente din partea unui grup de adolescenţi cu vârste cuprinse între 12 şi 16 ani.

Conform informaţiilor furnizate de autorităţi, incidentul a avut loc în timpul unei vizionări în sala de cinema a centrului comercial. Conform martorilor, grupul de adolescenţi ar fi deranjat atmosfera liniştită, fiind avertizaţi de către tânărul în vârstă de 20 de ani şi prietena sa. Această intervenţie a stârnit un conflict spontan, care a escaladat rapid, culminând cu agresiunea fizică asupra tânărului.

Agresorii au folosit pumnii şi picioarele în agresiunea asupra victimei, după care au fugit de la faţa locului. Cu toate acestea, victima a refuzat transportul la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Poliţia a început o investigaţie pentru identificarea şi aducerea în faţa justiţiei a celor implicaţi în agresiune. În acest sens, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Hidroprahova


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie




































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 4 mai 2024
Autentificare
stiriactuale.ro