Marţi, 18 februarie 2020 - 2:35:18
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Performanţa premiată


30 martie 2013

60 de copiii de la Şcoala I.A.Bassarabescu din Ploieşti au mers astăzi în excursie pe Valea Teleajenului şi pe cea a Slănicului într-o încercare de cunoaştere cât mai aprofundată a judeţului Prahova.


Excursia a pornit de la o ideea profesoarei Elisabetei Chivulescu, directorul adjunct al unităţii de învăţământ, care şi-a dorit să găsească o modalitate de a premia copiii cu rezultate bune la şcoală şi totodată de a-i motiva pe cei mai slabi să înveţe cât mai bine pentru a putea beneficia şi ei de astfel de recompense.
Dar cum ideile nu pot fi puse în practică fără finanţarea necesară, în ecuaţie a apărut şi consilierul judeţean Rareş Enescu, care a făcut posibilă organizarea unei excursii gratuite pentru elevi şi profesorii însoţitori.


„Am selectat elevi din toate clasele şi ne-a fost destul de greu să ne încadrăm în 60 de persoane. Am încercat să le explicăm elevilor cât mai multe lucruri despre obiectivele vizitate şi cred că a fost o zi extraordinară”, ne-a spus profesoara Chivulescu.


Rareş Enescu, consilier judeţean PSD, ne-a explicat că a aflat despre ideea directoarei adjuncte de la I.A. Bassarabescu şi a considerat că poate face să devină reală o astfel de iniţiativă.


„Cred că România trebuie să investească în inteligenţa copiilor. Am încercat să le ofer o zi frumoasă elevilor de la Şcoala Bassarabescu şi sper ca iniţiativa să devină o tradiţie. Astfel, an de an copiii vor primi astfel de cadouri. Sunt consilier judeţean şi consider că viitorul acestui judeţ o reprezintă aceşti copii”, ne-a spus Enescu.


Copiii s-au declarat încântaţi de excursie, chiar dacă vremea nu a prea ţinut cu ei. Şi au declarat la unison că cel mai mult le-a plăcut vizita de la Fabrica Tymbark şi cea de la Salina Slănic.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(56 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Servicii medicale de calitate la standarde europene
Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebookservicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie

ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 17 februarie 2020
Autentificare
stiriactuale.ro