Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 2:53:33
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ea este moldoveanca pentru care a naufragiat Costa Concordia


19 ianuarie 2012

domnicaDomnica Cemortan, moldoveanca depre care se spune că ar fi cauza naufragiului vasului de coazieră Costa Concordia recunoaşte, într-un interviu acordat PRO TV Chişinău, că a fost la bordul navei deşi nu figura nici pe lista pasagerilor şi nici pe cea a echipajului. Presa italiană scrie că, în timp ce vasul se scufunda, căpitanul ar fi comandat un desert pentru moldoveancă. Procuratura italiană o caută pe tânara de 25 de ani pentru a o audia.

Presa italiană scrie ca în momentul naufragiului, căpitanul vasului se afla în restaurant cu două fete, o blondă şi o brunetă.  Mai mult, după ce nava s-a ciocnit de stâncă, Francesco Schettino le-a cerut bucătarilor să aducă desertul. Blonda este Domnica Cemortan şi a confirmat în interviul acordat pentru PRO TV că în momentul în care s-a produs incidentul, ea se afla în restaurant.
Iniţial, Domnica nu a precizat dacă la masă se afla şi căpitanul. Astăzi ea afirmă că el nu era: “Eu luam cina cu prietenii. Căpitanul era? Nu ştiu. Nu l-ai observat? El nu este în poză. Dar la masă era? Nu. Unde v-aţi întâlnit cu el? Nu mai spun nimic.”
Moldoveanca a ajuns în atenţia presei din Italia, după ce câţiva martori au povestit că, în momentul naufragiului, aceasta a fost văzută pe punte în compania căpitanului. Domnica a confirmat şi acest lucru.

Mai mult, presa scrie că fata nu figura în listele pasagerilor şi nici în cele ale echipajului. Jurnaliştii italieni se întreabă cum a ajuns moldoveanca pe vas, fiind cazată în aceeaşi zonă cu echipajul. Tânăra, care potrivit unor surse, ar fi lucrat anterior ca dansatoare pe diferite nave, spune că această croazieră a fost un cadou din partea familiei, oferit de ziua sa de naştere. Revenită în Moldova, Domnica a avut doar cuvinte de laudă pentru căpitanul navei.

Naufragiul vasului Costa Concordia a avut loc vinerea trecută şi s-a soldat cu 11 morţi. Alte 28 de persoane sunt date dispărute, iar la bord se aflau aproximativ 4.200 de pasageri şi membri ai echipajului.

 

MOLDOVEANCA_NAUFRAGIU1costa24 MOLDOVEANCA_NAUFRAGIU2

 

domnicA2domnica1


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro