Vineri, 29 martie 2024 - 2:34:23
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


450 de copii au alergat la Crosul CONCORDIA “Sus inimile!”


4 iunie 2013

Cea de-a treia ediţie a Crosului CONCORDIA “Sus inimile!” care a avut loc duminică, 2 iunie, pe  Bulevardul Independenţei din Ploieşti, a înregistrat un nou record de participare! 450 de copii din CONCORDIA şi din 17 şcoli ploieştene au alergat împreună, din toată inima, cu bucuria pură a copilariei.

 

Deschiderea evenimentului a fost marcată de un moment pregătit de Toboşarii CONCORDIA “Îngerii lui Simon”, iar startul a fost dat de fosta campioană mondială la gimnastică, Corina Ungureanu, pentru cele trei categorii de vârstă: 7-11 ani, 12-15 ani şi 16+.

Crosul CONCORDIA “Sus inimile!” are ca scop promovarea unei vieţi sănătoase prin sport, precum şi reintegrarea socială a copiilor şi tinerilor din cadrul organizaţiei. Ne dorim ca acest eveniment deja devenit tradiţie în spatiul public prahovean să–şi multiplice efectul, astfel încât participanţii să alerge în mod constant şi, la rândul lor, să-şi determine colegii să facă sport. Credem că, prin astfel de acţiuni, putem construi “România sănătoasă”.

 

Organizaţia Umanitară CONCORDIA  este o organizaţie neguvernamentală, apolitică şi nonprofit, care are ca principal obiectiv recuperarea şi reintegrarea socială, şcolară şi profesională a copiilor şi tinerilor care provin din familii dezorganizate, defavorizate social sau direct de pe stradă.

În prezent, CONCORDIA ocroteşte peste 400 de copii şi tineri în casele şi locuinţele sale, pe care le administrează în Bucureşti, Ploieşti şi Ariceştii-Rahtivani, din Judeţul Prahova.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro