Luni, 2 august 2021 - 5:22:27
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Plimbări gratuite cu vaporaşul şi autobuzele cu etaj, de 1 Mai în Capitală


1 mai 2014

Bucureştenii şi vizitatorii Capitalei se vor putea bucura gratuit, joi, de 1 Mai, de plimbări cu vaporaşul în Herăstrău, turul oraşului în autobuzele cu etaj, precum şi de mici, spectacole şi activităţi pentru copii în unele parcuri, informează Mediafax.
   
În Herăstrău, şapte nave cu o capacitate maximă de 380 locuri vor efectua plimbări şi traversări pe lac, între orele 10.00 şi 19.00. De la debarcader, se pot şi închiria 50 de bărci şi 40 hidrobiciclete.
   
Tot joi bucureştenii sau turiştii aflaţi în Capitală vor putea circula gratuit cu autobuzele supraetajate pe traseul turistic Bucharest City Tour, în limita locurilor disponibile.
   
Autobuzele supraetajate circulă între orele 10.00 şi 22.00, pe un traseu cu o lungime de 15,4 kilometri, care poate fi parcurs în aproximativ 50 minute şi are 14 staţii: Piaţa Presei, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Piaţa Victoriei, Calea Victoriei, Palatul Parlamentului, Piaţa Unirii, Universitate, Piaţa Romană, Piaţa Victoriei, Piaţa Charles de Gaulle, Şoseaua Kiseleff şi Piaţa Presei.
   
După ziua de 1 Mai, cei care doresc să facă turul oraşului în autobuzul supraetajat vor trebui să cumpere un card de transport de 25 de lei pentru adulţi şi 10 lei pentru copiii cu vârste între 7 şi 14 ani, valabil 24 de ore de la prima validare.
   
Primăria Sectorului 3, organizează joi, începând cu ora 14.00, mai multe acţiuni în parcul Titan, unde aproximativ 8.000 de porţii de mici vor fi pregătite pentru cetăţeni iar ansamblurile Ţara Vrancei şi Teleormanul vor susţine un program artistic. Copiii vor putea aculta, începând cu ora 19.00, concertul copiiilor premiaţi în cadrul concursului "Pepiniera de talente", iar adulţii vor avea parte seara de un concert suţinut de artista Loredana Groza.
   
Începând de joi, Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti va readuce păunii şi păsările exotice în parcurile Cişmigiu, Herăstrău si Bordei. Astfel, bucureştenii vor putea admira lebede albe si negre, raţe mandarin şi caroline şi gâşte Califar, Magellan, de Nil sau canadiene.
   
În Sectorul 1, bucureştenii iubitori de sport şi mişcare pot pedala gratuit o bicicletă în parcurile Kiseleff şi Herăstrău, în cadrul programului "La Pedale!". Amatorii vor avea la dispoziţie, pentru închiriere gratuită, pe baza buletinului de identitate, aproximativ 700 de biciclete.  Bicicletele verzi sunt disponibile în trei modele - pentru copii, adolescenţi şi adulţi - şi pot fi închiriate pentru o perioadă de maximum două ore, doar în perimetrul parcurilor.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(496 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:


Clinica Roua

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 iulie 2021
Autentificare
stiriactuale.ro