Joi, 18 aprilie 2024 - 1:53:38
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Zilele Cluj Napoca/ Promenada multiculturalităţii


24 mai 2013

Universitatea Babeş-Bolyai va participa în perioada 24 – 31 mai la cea de a treia  ediţie a evenimentului „Zilele Cluj-Napoca” organizat de Primăria municipiului Cluj-Napoca.
UBB, simbol naţional şi internaţional al învăţământului superior de calitate, va marca debutul acestei acţiuni prin amplasarea unui stand în faţa clădirii centrale a Universităţii, pe strada Mihail Kogălniceanu, nr. 1.


Participarea Universităţii Babeş-Bolyai se realizează sub sloganul „UBB aduce o lume într-un oraş”, demonstrând dimensiunea internaţională  a acestei instituţii de prestigiu.  Nu mai puţin de 16 centre şi institute culturale străine vor lua parte la „Promenada Multiculturalităţii”, organizată de către Centrul de Cooperări Internaţionale al Universităţii. Acestea îşi vor etala materialele de prezentare şi îşi vor face cunoscut catalogul de activităţi.

La acest eveniment pot participa atât studenţii înscrişi la UBB cât şi publicul clujean. Trecătorii se vor putea implica în activităţi de stand precum integrame şi jocuri adaptate regiunilor pe care le reprezintă şi vor participa la scena deschisă cu momente de spectacol.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro