Marţi, 19 martie 2024 - 10:30:44
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


O vilă de protocol a lui Ceauşescu costă "doar" 1,34 milioane de euro


27 februarie 2012

vilaRegia de Protocol a stabilit preţurile de licitaţie pentru primele active pe care le scoate la vânzare, iar printre acestea se regăseşte şi o vilă din Suceava.

Astfel, Hotelul ”Gloria”, cu teren de peste 5.000 de metri pătraţi, va fi licitat de la 2,17 milioane de euro. Pentru Casa de Oaspeţi Brădet, fosta vilă de protocol a lui Ceauşescu care cuprinde şi un  teren de 15.015 metri pătraţi, are preţul de pornire la licitaţie de 1,34 milioane de euro. Imobilul ridicat în anii '70 cuprinde două apartamente, şase garsoniere şi un salon de protocol.

Nicolae Ceauşescu poposea aici când venea la vânătoare în pădurile din Pătrăuţi sau când efectua vizite de lucru în judeţul Suceava. Avea la dispoziţie un apartament care cuprinde un dormitor cu mobilier de nuc, un birou, baie şi hol.

În schimb, Elena Ceauşescu era mult mai pretenţioasă, mobilierul din camera pe care o folosea aceasta fiind de mahon sculptat. În prezent, pentru o noapte în patul lui Nicolae Ceauşescu turiştii trebuie să scoată din buzunar 350 de lei, iar pentru cel al Elenei Ceauşescu - 250 lei. Un pachet de două zile, care cuprinde două zile de cazare şi masa festivă costă 250 de euro de persoană.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro