Marţi, 19 martie 2024 - 10:15:45
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Visul de vară al copiilor de la Concordia


3 septembrie 2013

Peste o mie de persoane au participat la cea de a 18 a ediţie a Festivalului “Vis de Vară”, organizat de Organizaţia Umanitară CONCORDIA la “Ferma pentru Copii” din Ariceştii-Rahtivani.

Copiii, angajaţii, voluntarii şi prietenii CONCORDIEI au luat parte la un spectacol special - Muzicalul “Ţara CONCORDIA” - pregătit de Orchestra Trandafirilor, Taraful, Căluşarii şi Corul CONCORDIA.

Jocurile şi atelierele, o expoziţie de tablouri în tehnica “String Art” lucrate de tineri cu HIV, un picnic în aer liber şi un foc de tabără au întregit programul sărbătorii care s-a întins până la miezul nopţii.
Fericiţi de succesul evenimentului, micuţii de la CONCORDIA s-au restra în căsuţele lor, făcând deja planuri pentru cel de al 19 lea “Vis de Vară”.

Organizaţia Umanitară CONCORDIA  este o organizaţie neguvernamentală, apolitică şi nonprofit, care are ca principal obiectiv recuperarea şi reintegrarea socială, şcolară şi profesională a copiilor şi tinerilor care provin din familii dezorganizate, defavorizate social sau direct de pe stradă.

În prezent CONCORDIA ocroteşte peste 500 de copii şi tineri în casele şi locuinţele sale, pe care le administrează în Bucureşti, Ploieşti şi Ariceştii-Rahtivani.De toţi aceştia, se ocupă peste 200 de angajaţi, voluntari şi colaboratori.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro