Vineri, 27 aprilie 2018 - 11:15:39
EUR
EURO = 4.649 RON
Moneda euro a crescut
USD
USD = 3.816 RON
Dolarul american a crescut
rss
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Cazare gratuită pentru candidaţii la admitere la Universitatea Bucureşti


19 iunie 2017

Candidaţii care vor să aplice la un loc la Universitatea Bucureşti se pot caza, maxim trei nopţi, în căminele instituţiei, în perioada 6-25 iulie. 

Cazarea candidaţilor la admitere – licenţă, master, doctorat – va fi gratuită şi se va realiza pe baza legitimaţiei de concurs şi a actului de identitate, în perioada 6-25 iulie.

Cazarea se face la administraţia căminelor, Universitatea Bucureşti punând la dispoziţia candidaţilor şi următoarele linii de contact: telefon: 021 307 73 28 / 021 307 73 30 şi e-mail: cazare@rectorat.unibuc.ro.

Universitatea din Bucureşti pune la bătaie, în cadrul exemenelor de admitere 2017, peste 7.800 de locuri la buget pentru absolvenţii de liceu, licenţă sau masterat.

Iată programul complet al admiterii la facultăţile Universităţii Bucureşti:Facultatea de Fizică: 6 – 13 iulie 2017
Facultatea de Matematică şi Informatică: 6 – 13 iulie 2017
Facultatea de Ştiinte Politice: 6 – 15 iulie 2017
Facultatea de Teologie Ortodoxă: 6 – 16 iulie 2017
Facultatea de Geografie: 6 – 17 iulie 2017
Facultatea de Chimie: 6 – 19 iulie 2017
Facultatea de Teologie Romano-Catolică: 6 – 21 iulie 2017
Facultatea de Geologie şi Geofizică: 6 – 23 iulie 2017
Facultatea de Filosofie: 6 – 25 iulie 2017
Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine: 7 – 17 iulie 2017
Facultatea de Litere: 10 – 17 iulie 2017
Facultatea de Administraţie şi Afaceri: 10 – 18 iulie 2017
Facultatea de Biologie: 10 – 18 iulie 2017
Facultatea de Psihologie şi Ştiintele Educaţiei: 10 – 18 iulie 2017
Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială: 10 – 18 iulie 2017
Facultatea de Teologie Baptistă: 10 – 18 iulie 2017
Facultatea de Istorie: 10 – 21 iulie 2017
Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării: 11 – 18 iulie 2017
Facultatea de Drept: 12 – 20 iulie 2017


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating
(326 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Servicii medicale de calitate la standarde europene

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:


loading...

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


Clinica medicala Elit Medical din Ploiesti

Scoala de Arte Frumoase Ploiesti

Siteuri profesionale la preturi incredibil de mici

Cristi Cimpeanu foto

Stomatologie Pediatrica - Clinica Stomatologica Copii

Vaccinurile salveaza vietiHoroscopul zilei

BERBEC TAUR
berbec In prima parte a zilei, intuitia si simtul practic va ajuta sa luati decizii inspirate in activitatea profesionala. Daca vi se propune asocierea intr-o noua afacere, eastrolog.ro va recomanda sa nu va grabiti sa refuzati. Perspectivele par sa fie foarte promitatoare. Va sfatuim sa evitati discutiile aprinse si sa va relaxati mai mult. taur Este posibil sa decideti sa amanati o calatorie lunga in interesul familiei, din cauza unor dificultati financiare. In plan profesional si in afaceri aveti posibilitatea sa puneti la cale proiecte ambitioase pe termen lung si sa luati o decizie buna pentru viitor. Relatiile cu persoana iubita ar trebui sa fie foarte bune. Va recomandam sa petreceti seara in mijlocul familiei.
GEMENI RAC
gemeni Se intrevede o zi excelenta in plan profesional si in afaceri, cu discutii fructuoase si planuri de viitor bine concepute. Este o zi buna pentru a face investitii pe termen lung. Avand in vedere ca traversati o perioada favorabila, eastrolog.ro va sugereaza sa va ocupati de rezolvarea eventualelor probleme financiare delicate. Dupa-amiaza este posibil sa fiti in centrul atentiei intr-un grup de prieteni. rac Aveti sanse mari de succes in activitatile desfasurate in camin, dar si la locul de munca sau in afaceri. Colegii si partenerii va apreciaza initiativele, dar va sfatuim sa nu va implicati in mai multe activitati simultan, pentru ca riscati sa nu finalizati nimic. Este o zi favorabila planurilor de viitor. Consultati-va si cu partenerul de viata!
LEU FECIOARĂ
leu Este o zi buna pentru a lua decizii importante in privinta relatiilor sentimentale si parteneriale. Chiar daca situatia financiara nu va satisface pe deplin, eastrolog.ro va recomanda sa nu va ingrijorati. Banii vor aparea la momentul oportun. Puteti sa va bazati pe intuitie. fecioara Intuitia va ajuta sa gasiti o metoda originala pentru a face schimbari importante in plan social. Pentru aceasta, s-ar putea sa fiti nevoit sa faceti un compromis cu ceilalti membri ai familiei, dar si cateva drumuri scurte impreuna cu un prieten. Va sfatuim sa profitati de acest context astral favorabil, pentru ca puteti obtine satisfactii majore in viitorul apropiat.
BALANŢĂ SCORPION
balanta Puteti sa faceti planuri de viitor in legatura cu o afacere pe care intentionati sa o demarati impreuna cu o persoana apropiata. In partea a doua a zilei este posibil sa incasati o suma importanta de bani dintr-o colaborare. Eastrolog.ro apreciaza ca puteti avea un succes deosebit in activitatile intelectuale si in societate. scorpion Este posibil sa intampinati dificultati pe plan sentimental si sa fiti nevoit sa luati o decizie importanta. In plan profesional si in afaceri puteti sa faceti proiecte de viitor si sa va puneti in aplicare cunostintele teoretice si experienta. Aveti sanse sa obtineti beneficii considerabile. Va recomandam sa evitati speculatiile financiare.
SĂGETĂTOR CAPRICORN
sagetator Este o zi favorabila realizarilor in plan profesional si relational, dar eastrolog.ro va sfatuieste sa aveti rabdare, pentru ca s-ar putea ca rezultatele sa nu apara imediat. Este posibil sa fiti nevoit sa faceti o scurta calatorie neplanificata. Pare sa fie o deplasare in interes de afaceri, care va ofera o sansa nesperata. capricorn Se pare ca sunteti in forma si va puteti adapta cu usurinta la situatii noi. Aveti posibilitatea sa rezolvati cateva probleme ale familiei si chiar sa ii ajutati pe altii sa isi rezolve problemele. Este o zi favorabila comunicarii cu prietenii si cu membrii familiei. Nu exagerati cu sfaturile pe care le oferiti!
VĂRSĂTOR PEŞTI
varsator Se pare ca sunteti intr-o forma intelectuala deosebita, care va faciliteaza relatiile cu cei din jur. Sunteti capabil sa intelegeti foarte bine problemele celorlalti si sa le oferiti sfaturi utile. Eastrolog.ro va recomanda sa nu faceti promisiuni pe care nu sunteti sigur ca le veti putea respecta. Dupa-amiaza s-ar putea sa fiti invitat la o intrunire cu persoane apropiate. pesti In plan profesional sau in afaceri aveti posibilitatea sa demarati cu bine un nou proiect. De asemenea, puteti face planuri de viitor in legatura cu o investitie pe termen lung pentru camin. Partenerul de viata va sustine. Va sfatuim sa evitati speculatiile.
Sursa: www.eastrolog.roISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 27 aprilie 2018
Autentificare
stiriactuale.ro