Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 3:22:39
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Prahovean în vârstă de 35 de ani, mort într-un accident de muncă produs în Olt


5 februarie 2024

Tragedia s-a produs sâmbătă în judeţul Olt, când un bărbat în vârstă de 35 de ani din Prahova şi-a pierdut viaţa în urma unui accident de muncă survenit în timp ce desfăşura activităţi în zona unei macarale.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt au comunicat că poliţiştii au fost alertaţi sâmbătă după-amiază prin intermediul apelului de urgenţă 112 cu privire la producerea accidentului de muncă în municipiul Slatina.

"Din primele verificări, poliţiştii au stabilit că un bărbat în vârstă de 35 de ani, domiciliat în comuna Şirna, judeţul Prahova, angajat al unei societăţi comerciale din acelaşi judeţ, se afla în incinta unei societăţi comerciale din municipiul Slatina, efectuând operaţiuni de demontare a unui braţ de la o macara. În timpul desfăşurării acestor activităţi, a fost lovit de braţul macaralei, suferind leziuni grave", au precizat poliţiştii.

Din nefericire, echipajele medicale ajunse la faţa locului nu au putut face altceva decât să constate decesul bărbatului în urma leziunilor suferite.

Autorităţile desfăşoară în prezent o anchetă pentru a clarifica împrejurările exacte în care s-a produs tragicul accident de muncă.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro