Vineri, 29 martie 2024 - 11:51:55
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Tort personalizat pentru trupa Like Chocolate VIDEO


9 martie 2012

like-chocolateDe Ziua Femeii, cele două compontente ale trupei Like Chocolate, Andra şi Betty, au fost surprinse cu un cadou inedit. În timp ce se aflau la repetiţii, acestea au primit un colet misterios cu mesajul: ,,Pentru fetele de laLike Chocolate, cele mai dulci voci din muzica romanescă".

,,Am avut parte de Ziua Femeii de o surpriză, şi anume de un cadou inedit sub forma unui tort personalizat cu fotografia noastră. În timp ce eram la repetiţii, impresarul nostru Florin Nedelcu, ne-a anunţat că a sosit un pachet suspect la adresa noastră, iar când am deschis coletul am rămas surprinse: era un tort mărimea XXL. Ştiam că noul nostru single “Maria, Maria” a avut mare succes pe Youtube, dar nu ne aşteptam să primim un cadou atât de special, mai ales că suntem încă la început de carieră muzicală. Deşi persoana care a trimis tortul s-a semnat doar cu pseudonimul <>, pentru noi faptul că am reuşit să cucerim inima unei persoane, în aşa fel încât să facă un astfel de gest, este un lucru extrem de important“, a declarat Andra.

Întrebate dacă au mai primit de-a lungul timpului atenţii de la fani, Betty a adăugat: ,,Am mai primit atenţii de la fani sub forma unor buchete de flori, dar până acum cel mai frumos cadou primit este momentul în care publicul realizează faptul că noi chiar cantam live. Bucuria de pe faţa celor care participă la concertele noastre şi simt împreună cu noi muzică, ne face să încercăm să fim cât mai aproape de cei cărora ne adresăm. Astfel, în timpul concertelor, îi invităm pe scenă pe cei ce vor să ni se alăture, iar ei devin parte din show-ul nostru“.

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro