Sâmbătă, 30 septembrie 2023 - 6:13:34
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Locuri de muncă în Germania. O firmă oferă şi alocaţie pentru copiii angajatului


16 iunie 2015

Cei care sunt interesaţi de un loc de muncă în Germania au la dispoziţie câteva oferte destul de atractive. Iată câteva dintre cele mai interesante:

BITCable GMBh caută electricieni. Aceştia se vor ocupa de realizarea lucrărilor de instalare, punere în funcţiune, întreţinere şi service a Sistemelor Electrice de Joasă Tensiune, Securitate, Audio-Video, IT&C. De asemenea, printre altele, trebuie să se ocupe de cablarea, instalarea, conectarea, punerea în funcţiune şi programarea pentru: detecţie incendiu, alarmare efracţie, control acces, sisteme integrate de securitate, supraveghere video, interfonie şi videointerfonie, conform proiectului tehnic. Mai multe detalii despre acest loc de muncă găsiţi AICI.

O altă companie din Germania angajează Senior Android Developer. Se cere o experienţă de minim 3 ani şi cunoştinţe de limba engleză. Candidatul trebuie să aibă absolvită o facultate de profil, matematică sau fizică. Mai multe detalii aflaţi AICI.

Se caută şi sudor cu experinţă în sudare WIG. Timpul de muncă este de 8 ore. Salariul net este 1500 de euro. Contractul este legal în Germania şi se oferă inclusiv concediu de 24 de zile pe an. Se acordă şi asigurare medicală, precum şi o alocaţie de 184 de euro lunar pentru cei care au copii la şcoală sau studenţi. Mai multe detalii găsiţi AICI.

O compania germană caută mecanic de proces. Se cere specializare cu diplomă în mecanică de proces în tehnica maselor plastice şi maselor de cauciuc sau o specializare similară. Experienţa în domeniul maselor plastice şi a maselor de injecţie. Disponibilitate de muncă în 4 schimburi. Mai multe detalii aflaţi AICI.

 Se caută asistenţi pentru clinici medicale din Germania. Se cere cunoaşterea limbii germane, nivel B2, dovedit prin certificat sau un inferior, dar cu disponibilitate de învăţare. Anagajatorul spune că va suporta 50% din consturile pentru cursul de limba germană. Se oferă asistenţă în găsirea unei locuinţe, anagajatorul oferindu-se să ofere consiliere pentru toate formalităţile în Germania. Mai multe detalii găsiţi AICI.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 septembrie 2023
Autentificare
stiriactuale.ro