Vineri, 29 martie 2024 - 1:11:59
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cum va fi vremea de 1 mai? Weekend cu ploi în aproape toată România


26 aprilie 2017

Meteorologii au veşti proaste pentru cei care speră că weekendul prelungit cu ocazia zilei de 1 mai va fi unul însorit.

Chiar dacă până în 27 aprilie, temperaturile vor creşte în toate regiunile ţării, în special în Est, unde se vor înregistra constant peste 20 de grade Celsius, în zilele care precedă sărbătoarea de 1 mai, vremea nu va fi prea frumoasă.

În perioada 28 aprilie – 1 mai, temperaturile vor scădea, fiind, în medie, cuprinse între 14 şi 18 grade în toate regiunile ţării.

Pentru cei care vor să urce la munte de 1 mai, valorile temperaturii maxime vor fi cuprinse, în medie, între 6 şi 9 grade Celsius, urmând ca apoi să crească.

În special după data de 27 aprilie vor fi aproape zilnic condiţii de precipitaţii, predominant ploi la altitudini sub 1500 m, pe arii extinse şi izolat importante cantitativ pe 28 şi 29 aprilie.

Ploile nu vor ocoli nici Transilvania, în special în zilele de 28 şi 29 aprilie, aversele urmând să fie însemnate în această regiune. Oltenia şi Muntenia vor primi şi ele cantităţi de apă importante şi, local, se vor înregistra şi descărcări electrice.

Cei care vor să meargă la mare, între 29 şi 1 mai, vor avea parte de temperaturi de cel mult 16 grade Celsius, dar nu mai mici de 4 grade. Probabilitatea de apariţie a ploilor va fi mai ridicată în Dobrogea începând cu data de 29 aprilie, astfel încât în unele zile vor fi mai ales averse, în general slabe cantitativ, dar vor fi posibile şi descărcările electrice.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro