Joi, 3 decembrie 2020 - 5:44:09
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Şoferul care produce cele mai multe accidente


17 decembrie 2016

În ultimele şapte luni, şapte instructori au din toată ţara au fost suspendaţi, după ce autorităţile i-au acuzat de fapte de corupţie, potrivit stirileprotv.ro. Procurorii spun că unii elevi au dat bani în loc să facă orele de condus.

Lipsa educaţiei rutiere este unul dintre principalele motive pentru care se întâmplă numeroase accidente. Specialiştii în circulaţie rutieră mai reclamă şi faptul că la şcoala nu se învaţă condusul preventiv şi defensiv.

În următoarea perioadă, autorităţile vor sprijini o campanie la nivel naţional prin care 1.000 de intructori auto vor merge gratuit la cursuri de prefecţionare.

Potrivit Digi24 TV, cel mai periculos şofer are până în 25 de ani, şi-a luat permisul imediat după majorat, iar părinţii i-au făcut cadou o maşină cu mulţi cai putere,

„Toate studiile arată că produce cele mai multe accidente cei între 18 şi 24 de ani, fiind acuzat de către instructori că nu avem şcoli de şoferi, ci avem şcoli de luat permisul”, a declarat pilotul profesionist Titi Aur, care în prezent este instructor auto.

În primele 11 luni ale anului, în ţara noastră au fost aproape 8.000 de accidente grave, în urma cărora au fost peste 1.700 de morţi şi 7.500 de răniţi.

Un raport realizat de compania de consultanţă Milliman, pentru Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), arată că şoferii care produc cele mai mari daune în România sunt tineri, sub 25 de ani, care conduc maşini puternice, de peste 2.500 cmc.

Cele mai frecvente daune, 12,7%, sunt provocate de şoferii sub 25 de ani, cu maşini de peste 2.500 cmc. Pe următorul loc sunt tot şoferii sub 25 de ani, cu 10,75%, dar cu automobile cu o capacitate cilindrică între 2.000 şi 2.500 cmc. Pe al treilea loc sunt şoferii între 26 şi 30 de ani, cu maşini de peste 2,5 litri. Frecvenţa daunelor în cazul acestora este de 10.18%.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating
(383 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Pro Romania- Forta ta in Parlament

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateClinica Roua

Din aceeaşi categorie:


Coral Impex

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 1 decembrie 2020
Autentificare
stiriactuale.ro