Marţi, 19 martie 2024 - 11:25:38
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Un spital din România, premiat în străinătate


29 aprilie 2015

Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din Bucureşti a primit la Londra, în cadrul Achievements Forum, premiul „Cel mai bun spital”, relatează agerpres.ro.

Nominalizarea a fost făcută la categoria „Inovaţie în sănătate şi management public”. Managerul unităţii, Dan Mircea Enescu, a primit premiul „Cel mai bun manager”.

La această categorie au fost nominalizate instituţii şi companii publice, precum şi profesionişti din domeniu care s-au remarcat prin rezultate deosebite precum atragerea de fonduri pentru modernizarea anumitor secţii, spitale şi clinici publice, implementarea de programe naţionale pentru diferite afecţiuni în beneficiul pacienţilor, dezvoltarea educaţiei medicale a specialiştilor prin diverse programe / acţiuni ştiinţifice sau rezultate medicale excepţionale precum transplanturi, intervenţii chirurgicale etc.

„Acad. Dan Mircea Enescu a primit din partea „Comitetului Socrate” premiul internaţional „Cel mai bun manager” din domeniul sanitar. Aceasta este o recunoaştere a excelentei reputaţii, a experienţei profesionale remarcabile (oferirea de metode de tratament sigure şi eficiente) şi a managementului de succes. În virtutea acestei nominalizări, acad. Dan Mircea Enescu va figura în „Almanahul Socrate”, pe siteul EBA „, se arată în comunicatul de presă.

Europe Business Assembly a premiat pe 21 aprilie, în cadrul Achievements Forum, cei mai buni reprezentaţi ai medicinei, ştiinţei şi economiei.

Achievements Forum este o platformă interactivă de colaborare internaţională, la eveniment participând oameni de afaceri, finanţatori, diplomaţi, lideri ai camerelor de comerţ, asociaţii de afaceri şi sindicate profesionale din peste 60 de ţări.

Europe Business Assembly este o corporaţie independentă de colaborare economică, socială şi umanitară şi a fost fondată în Oxford, Marea Britanie, în anul 2000.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro