Duminică, 16 iunie 2024 - 5:00:26
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Si îngerii au nevoie de ajutor! Dana, mama eroină din Ploieşti, are nevoie de sprijin pentru a înfrange cancerul


22 mai 2024

Dana Oncioiu, o femeie cunoscută şi iubită în comunitatea din Ploieşti pentru dedicarea ei în sprijinul copiilor cu autism, se confruntă acum cu o nouă provocare. Diagnosticată cu cancer mamar cu metastaze, Dana, cea care a fondat Asociaţia „Curcubeul Autismului Prahova” pentru a-şi ajuta băieţelul, Mihăiţă, diagnosticat cu autism, continuă să lupte cu curaj..

În ianuarie, a primit vestea devastatoare că are cancer. De atunci, a început chimioterapia şi urmează să fie supusă unei mastectomii urgente în luna iulie, urmată de o histerectomie. Costurile acestor intervenţii se ridică la 60.000 de lei, la care se adaugă cheltuielile pentru un regim alimentar special din cauza diabetului.

Cu toate dificultăţile, Dana nu renunţă la terapiile pentru Mihăiţă, care acum are 14 ani. Din cauza bolii, ea nu îl mai poate însoţi zilnic la şcoală, fiind nevoită să angajeze un însoţitor, ceea ce creşte costurile lunare pentru terapia şi shadow-ul lui Mihăiţă la peste 5000 de lei.

Cu un salariu de asistent personal de 2148 lei lunar şi un soţ cu un venit mediu, familia Oncioiu are nevoie de sprijin pentru a acoperi cheltuielile medicale şi pentru terapiile lui Mihăiţă. Dana îşi păstrează moralul ridicat şi speranţa, având nevoie de ajutorul comunităţii pentru a continua să fie alături de cei doi copii ai săi, Mihăiţă şi Maria.

Cum puteţi ajuta

Oricine doreşte să o ajute pe Dana Oncioiu poate dona în contul: Oncioiu Isabel DIANA: RO95 INGB 0000 9999 0646 3766

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Tags:
cancer,
dana,
autism

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 14 iunie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro