Vineri, 26 aprilie 2024 - 4:19:08
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Vino la cel mai mare eveniment de carieră din Cluj-Napoca!


19 martie 2013

În perioada 18-21 martie organizaţia studenţească BEST Cluj-Napoca organizează la Casa de Cultură a Studenţilor cea de a XIX-a ediţie JobShop®, unul din cele mai mari evenimente naţionale de carieră pentru studenţii şi absolvenţii din România.

JobShop® îşi propune să ofere studenţilor cunostinţele şi informaţiile necesare pentru un start în carieră, precum şi posibilitatea de a-şi găsi oferte de practică, job-uri sau internshipuri. Companiile participante au oportunitatea de a interacţiona direct cu mii de studenţi  şi de a le prezenta acestora care ce se cere pe piaţa muncii.

Evenimentul debutează luni, 18 martie, cu deschiderea oficială şi conferinţa de presă. Tot luni este prima zi de standuri unde vor fi prezente 29 de companii şi va avea loc un workshop susţinut de BestJobs şi prezentarea companiei Genpact. Ziua de marţi, 19 martie, continuă cu standurile companiilor participante. De asemenea se vor susţine prezentări ale companiilor Tenaris, Microsoft, ISDC, PwC şi Schlumberger. Un eveniment special din cadrul evenimentului este BACo - BEST Academics and Companies, în cadrul căruia reprezentanţi ai Universităţii Tehnice, ai companiilor şi ai studenţilor se reunesc pentru discuţii de ordin academic. Acesta va avea loc miercuri, 20 martie începând cu orele 14:00.

Ultima zi din cadrul evenimentului de carieră JobShop® este rezervată activităţilor precum: vizite la companii (SYKES, ISDC, Yardi), prezentări ale acestora (LiverRail, Emerson,UMT), workshop-uri (UMT) precum şi pentru o prezentare a unei cariere de succes. În cadrul acesteia, Călin Văduva, Managing Director la compania Fortech, va vorbi despre provocările la care este supus un absolvent care vizează o carieră în IT şi despre ceea ce presupune direcţia software în Cluj în momentul de faţă. Mai multe detalii, precum şi programul complet al activităţilor din timpul evenimentului se găsesc la adresa: jobshop.ro/cluj.

BEST (Board of European Students of Technology) este o organizaţie internaţională, nonprofit, prezentă în 94 de oraşe din 32 de ţări europene. Grupul Local BEST Cluj-Napoca este format din voluntari din cadrul Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca, membrii săi fiind un grup de tineri entuziaşti, cu viziuni îndrăzneţe.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro