Joi, 24 octombrie 2024 - 2:28:08
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Personalul din învăţământ va primi primele de carieră


22 octombrie 2024

Angajaţii din învăţământul preuniversitar şi universitar care au activat în anul şcolar 2023-2024 urmează să primească primele de carieră didactică şi profesională în ultima săptămână din octombrie, mai exact în perioada 28 octombrie – 1 noiembrie, conform informaţiilor obţinute de Edupedu.ro. Deocamdată, numărul exact al beneficiarilor nu a fost făcut public.

Cei care au beneficiat şi anul trecut de aceste prime vor primi banii pe aceleaşi carduri, în timp ce angajaţii nou intraţi în sistem în 2023-2024 vor primi cardurile în perioada următoare. Un calendar oficial pentru distribuirea acestora nu a fost încă anunţat.

Listele cu datele necesare, incluzând numele, CNP-ul şi alte informaţii, au fost trimise de Ministerul Educaţiei către Ministerul Investiţiilor şi Fondurilor Europene până la data de 30 septembrie, conform ordonanţei care reglementează metodologia de acordare a primelor.

Conform legislaţiei, primele de carieră didactică şi profesională sunt acordate anual, începând din luna octombrie, şi pot fi utilizate până în octombrie anul următor.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Hidroprahova


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 octombrie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro