Vineri, 19 aprilie 2024 - 3:48:37
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cum se pot pregăti online elevii, pentru examenul de capacitate


26 aprilie 2015

O echipă de profesori, psihologi, graficieni, specialişti video şi programatori au lansat o platformă online cu ajutorul căreia elevii de clasa a opta se pot pregăti pentru examenul de capacitate.

Platforma online Examenul Tău conţine secţiuni de evaluare a cunoştinţelor de limba română şi matematică, cu acoperirea în întregime a materiei predate la şcoală.

Astfel, platforma Examenul Tău conţine secţiuni de testare iniţială, învăţare, recapitulare, autoevaluare şi simulare de examen.

Elevii pot astfel să-şi completeze cunoştinţele, prin identificarea zonelor unde  obţin punctaj mic.

“Obişnuiţi cu memorarea şi repetiţia informaţiei, care se dovedesc a fi metode ineficiente pe termen lung, prin intermediul acestei platforme elevul se va familiariza cu procesul de învăţare în timp real. El va afla exact care sunt lacunele şi ce anume trebuie să îmbunătăţească. Mai mult, prin opţiunea de simulare, se va obişnui şi cu emoţiile din ziua examenului, fiind îndrumat de fiecare dată către zona de învăţare unde are lacune”, au explicat dezvoltatorii platformei online.

Platforma de pregătire a examenului de capacitate conţine 355 de teste interactive, 224 de filme de predare şi 20 de simulări pentru examen, cu feedback imediat.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro