Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 12:33:06
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Nu scăpăm de ger şi viscol


8 februarie 2012

ningePotrivit meteorologilor, miercuri, vremea va fi rece, geroasă mai ales dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, dar numai izolat va mai fulgui, în regiunile estice şi în sudul extrem.

Vântul va mai avea intensificări, cu viteze de 60...70 km/h, în Dobrogea, iar pe parcursul zilei şi în estul Munteniei şi sudul Moldovei, spulberând local zăpada. Temperaturile maxime vor fi de la -16...-18 grade în nordul Moldovei până la -6...-7 grade în partea de vest a teritoriului şi pe litoral, iar cele minime se vor încadra, în general, între -25 şi -15 grade. Izolat va fi ceaţă asociată cu depunere de chiciură.

Şi în Bucureşti vremea va fi geroasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, iar vântul va mai avea unele intensificări, de până la 55 km/h, la începutul zilei, apoi va slăbi treptat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -12 grade, iar cea minimă va fi de -19...-18 grade, mai scăzută în zona preorăşenească, până în jur de -22 de grade.

Joi, vremea va fi extrem de rece, mai ales dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi temporar noros, dar numai izolat va fulgui în nordul şi în sud-estul ţării, iar vântul va sufla moderat în Dobrogea şi în general slab în celelalte regiuni. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -15 şi -5 grade, iar cele minime se vor încadra, în general, între -23 şi -13 grade. Izolat se va semnala ceaţă asociată cu depunere de chiciură.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro