Luni, 16 decembrie 2019 - 3:41:24
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Bucătăria şi 26 de camere ale unui hotel din Mamaia, închise temporar de către inspectorii ANPC


26 iunie 2015

Bucătăria unui hotel din Mamaia a fost închisă temporar de către inspectorii ANPC după ce au fost descoperite 120 de kilograme de produse neconforme, aceeaşi decizie fiind luată şi în cazul a 26 de camere care nu aveau balconul securizat corespunzător.

Inspectorii ANPC au mers, joi după-amiază, la Hotelul Bavaria Blu din Mamaia, după ce primiseră o sesizare conform căreia ar fi probleme cu balconul unei camere, acesta având doar balustrada, nu şi geamul de protecţie, scrie MEDIAFAX.

Echipele de control au constatat că sesizarea se confirmă, descoperind în aceeaşi situaţie 26 de camere ale unităţii hoteliere.

Din acest motiv, camerele respective au fost închise până la rezolvarea problemelor, inspectorii ANPC precizând că reprezentanţii hotelului au spus că într-o zi sau două geamurile respective vor fi montate.

"Le dăm voie să deschidă aceste camere doar în momentul când îndeplinesc toate condiţiile, când se remediază deficienţele, când aceste camere nu pun în pericol viaţa şi sănătatea consumatorilor”, a declarat preşedintele ANPC, care a participat la acest control.

Verificările au continuat apoi în bucătăria hotelului, unde inspectorii ANPC au găsit 120 de kilograme de produse alimentare neconforme, adică fie produse cu termen de valabilitate depăşit, fie produse care nu respectau condiţiile de depozitare sau nu aveau elemente de identificare. Din aceste motive, bucătăria a fost închisă până la rezolvarea tuturor problemelor.

"Închidem blocul alimentar, toată bucătăria o închidem până la remedierea deficienţelor. Aţi văzut 120 de kilograme de produse neconforme, care pun în pericol viaţa şi sănătatea consumatorilor. O bătaie de joc din partea operatorului economic", a mai afirmat Marius Dunca.

Cu o zi în urmă, inspectorii ANPC au închis o autoservire din Mamaia până la remedierea deficienţelor şi au amendat cu 30.000 de lei două terase pentru că au găsit mâncare expirată, produse mucegăite şi neetichetate.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(490 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Gorgota

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateServicii medicale de calitate la standarde europene

Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook

servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 14 decembrie 2019
Autentificare
stiriactuale.ro