Sâmbătă, 28 septembrie 2024 - 11:19:01
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Alertă la Serviciul Public Finanţe din Ploieşti. Un bărbat a ameninţat că se sinucide


26 septembrie 2024

 În această dimineaţă, în jurul orei 10:00, poliţiştii de la Secţia nr. 3 din Ploieşti au intervenit la un apel de urgenţă privind un incident grav într-o instituţie publică. Un bărbat de 57 de ani a intrat în sediul Serviciului Public Finanţe Locale, unde a avut o discuţie tensionată cu directorul, cerând informaţii despre proprietatea unei alte persoane.

După ce directorul a refuzat să-i ofere detalii din cauza reglementărilor privind confidenţialitatea, bărbatul a reacţionat violent, ameninţând că se va sinucide şi că va incendia instituţia. În urma altercaţiei, acesta a părăsit biroul, dar s-a întors rapid cu o sticlă de benzină.

Bărbatul a împrăştiat combustibil în biroul directorului, precum şi în secretariat şi casierie, provocând panică printre angajaţi. Intervenţia rapidă a echipelor de pompieri a reuşit să stingă temerile, iar bărbatul, speriat de situaţie, a fugit din clădire.

După o scurtă urmărire, acesta a fost prins de poliţişti în trafic şi a fost dus la audieri pentru a lămuri circumstanţele incidentului. Autorităţile continuă să investigheze evenimentele care au dus la acest act extrem.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Hidroprahova


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 27 septembrie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro