Miercuri, 24 aprilie 2024 - 8:23:48
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Internetul gratuit de la CFR în Gara de Nord


12 septembrie 2017

Cu întârziere. CFR a pus la punct un sistem disponibil permanent prin care oferă pasagerilor şi vizitatorilor accesul la internet wi-fi în Gara de Nord.

Pentru a se conecta la ”hot spot”-ul din Gara de Nord – ”CFR Infrastructura” -, călătorii trebuie să îşi facă un cont, cu nume şi adresă de mail, sau să se identifice direct, prin contul de Facebook.

Prima pagină este site-ul companiei feroviare române, cfr.ro, unde sunt oferite informaţii de interes actuale despre condiţiile de trafic pe căile ferate. Altfel, accesul liber la internet a devenit o realitate şi în Gara de Nord.

Vizitatorii pot folosi reţeaua wireless atât atât la casele de bilete şi în sălile de aşteptare, cât şi pe peroane.

Potrivit unui anunţ făcut pe Facebook de CFR Infrastructură, reţeaua din Gara de Nord asigură acces simultan la internet pentru cel mult o mie de utilizatori autentificaţi.

”Prin acest serviciu implementat în Gara de Nord, încercăm să ne apropiem tot mai mult de nevoile călătorilor, abordând o politică de interacţionare directă cu aşteptările lor şi să ţinem pasul cu evoluţia noilor tehnologii”, spune Marius Chiper, directorul general al CFR SA.

Vestea a stârnit reacţii interesante pe reţeaua de socializare. ”Ar fi o idee bună ca CFR Infrastructură să monteze nişte scaune pe peroanele Gării de Nord”, a sugerat un anume Robert Brăteanu.

Alţii au amintit că existau deja conexiuni de internet gratuite în Gara de Nord, oferit de restaurante fast-food, dar şi că în alte gări din ţară sunt sisteme similare care funcţionează de ani de zile.

Cu toate că este o mică victorie tehnologică pentru CFR, nu se aude încă nimic despre ora de sosire a primului tren românesc cu internet gratuit pentru călători.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro